DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

Hvorfor Michelin?

Nummer 1 inden for levetid

Michelin 18 maj 2010

Det rigtige dæk forandrer alt

Longevity

Vi har brug for en større verden

Kører du mange kilometer? Nok til at køre jorden rundt? Ville du ønske, at dækkene havde længere levetid? Ikke alle dæk er ens, og nogle slides hurtigere end andre. Slidstyrke afhænger direkte af gummiblandingen.

Tilbage i 1992 var Michelin blandt de første, som introducerede silica som supplement til kønrøg. Uden disse midler ville dækket kun holde nogle få tusind kilometer. I dag kan et Michelindæk holde op til 45.000 kilometer(2). Det er mere end en gang jorden rundt.  Hos Michelin har vi altid opfordret vores 6.000 forskere til at komme med ideer til nye måder at tilbyde dig de præstationer, du forventer af et Michelindæk. Fra første til sidste kilometer.

20 % længere levetid

Ifølge test foretaget af uafhængige testcentre har et Michelindæk i gennemsnit en 20 % længere levetid end sine nærmeste konkurrenter.

Michelindæk holder længere

Når du vælger Michelindæk, får du ikke kun en længere levetid, men gør også en god gerning. Dit Michelindæk slides langsommere og skal udskiftes sjældnere. Det betyder et mindre forbrug af råmaterialer og mindre at genindvinde.

 

Bib on long road

Et dæks liv

Husk altid, at der er flere faktorer, som kan påvirke et dæks levetid. Så det kan være meget vanskeligt at forudsige, hvor længe det vil holde.  Blandt disse faktorer er: 

Hvordan du bruger dækket: belastning, hastighed, lufttryk og kørestil. 
Typen af dæk og dets bestanddele.
Opbevaringsforhold

Derfor anbefales det at:
•   bede en dækspecialist om at kontrollere dækket regelmæssigt. Advarselssignalerne er f.eks. øgede vibrationer, mislyd eller at køretøjet ""trækker"" til en af siderne.
•   Kontrollere dækket mindst en gang om året, hvis det er ældre end 5 år.
•   Udskifte dækket efter 10 års brug, uanset om det er slidt ned til den mindste lovlige mønsterdybde.
(1) Sammenlignet med de nærmeste konkurrenter. Ifølge forbrugerne: undersøgelse foretaget af Sofres i 2008 på de 6 vigtigste europæiske markeder. Bekræftet gennem test udført af CERM og TÜV SÜD Automotive i 2008 og  DEKRA Test Centre i 2009 inden for de mest solgte dækkategorier i hvert segment.


(2) Gennemsnitlig levetid for Michelindæk (interne kilder).


  • PERSONVOGN
  • SUV - 4X4
  • VAREVOGN/AUTOCAMPER
Loader