DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

Hvorfor Michelin?

Hvorfor michelin?

MICHELIN 12 maj 2010

Nummer 1 når det gælder sikkerhed(1)
Nummer 1 når det gælder levetid(2)
Nummer 1 når det gælder brændstoføkonomi(3)

HVORFOR MICHELIN?

Innovation ligger i blodet hos os. Det er det, som har gjort, at vi har været førende i mere end et århundrede. Blandt vores tidlige innovationer er det første radialdæk i 1950'erne og det første "grønne dæk" for mere end et årti siden. I dag arbejder vi på nye innovationer såsom Michelin Active Wheel, som udvikles for at forandre fremtidens køretøjer. Vores kreative arbejdsproces har altid været ikke at gå på kompromis med sikkerhed, levetid og brændstoføkonomi. Det er på den måde, vi har været i stand til at forme og lede dækmarkedet i så lang tid og kunnet forudse forbrugernes forventninger med innovative løsninger.

Nummer 1 inden for produktudvikling i mere end 100 år:

4.000 personer arbejder inden for forskning og udvikling med det største forsknings- og udviklingsbudget i dækindustrien.

Nummer 1 blandt europæiske forbrugere:

Næsten hver tredje forbruger oplyser, at de foretrækker MICHELIN frem for alle andre fabrikater(4)

Nummer 1 i motorsportssammenhæng:

Det eneste mærke, som har vundet samtlige verdensdiscipliner (F1, WRC, Moto GP, Endurance  osv.).

Fra "mere mobilitet" til "bedre mobilitet"

I 1885 tog André og Edouard Michelin føringen ved at sætte det første dæk på en bil.  Siden da har Michelin været forbundet med fremskridt inden  for mobilitet på vejene. Bilindustrien er i konstant forandring, og det samme er bilisternes forventninger derfor. Målet er at bevare føringen gennem konstant innovation.

En mere givende rejse

Hos Michelin har vores fokus altid været at hjælpe dig til at få mest muligt ud af hver eneste rejse, du tager på. Fra opfindelsen af radialdækket til vores røde og grønne rejseguider har vi ledet og inspireret folk på hver etape af deres bilfærd.

Det var dengang, nu er det nu

I dag stilles der krav til alle om at vise mere respekt for miljøet og spare energi.  Det indebærer at gøre lidt ekstra for at forme fremtidens mobilitet, så den bliver bæredygtig.
Verdens første energieffektive dæk

Helt tilbage i 1992 introducerede vi verdens første energieffektive dæk ved at integrere silica i gummiblandingen, hvilket reducerede brændstofforbruget dramatisk.
Hvis alle biler i Europa havde monteret grønne MICHELIN ENERGYTM Saver dæk, ville vi spare omkring 3 milliarder liter brændstof (svarende til 100.000 olietankere) hvert år.
Vi anslår, at Michelins grønne energivenlige dæk monteret verden over siden 1992 har ført til følgende besparelser:

12 milliarder liter brændstof og 30 millioner ton CO2

Se de seneste tal på www.michelin-green-meter.com

Det er tid til handling

Nu er tiden kommet til at fokusere på bæredygtig mobilitet på vejene. Til at tage fat på udfordringerne omkring bedre mobilitet og bedre miljø.  Og til at skabe kompromisløse innovationer. For at hjælpe os med at nå dette mål arbejder 4.000 personer inden for forskning og udvikling med det største forsknings- og udviklingsbudget i dækindustrien.

Siden starten i 1889 har Michelin været ledende inden for mobilitet. I dag er vores opgave fortsat; at yde et holdbart bidrag til udviklingen af mobiliteten for varer og mennesker ved konstant at forbedre bevægelsesfriheden, sikkerheden, effektiviteten og glæden ved at rejse.
(1) Michelin er det mest velrenommerede dækmærke blandt europæiske forbrugere (Undersøgelse foretaget af TNS Sofres i 2008 på de 6 vigtigste europæiske markeder) hvad angår:
  • Sikkerhed på våd vejbane
  • produkternes pålidelighed
  • trafiksikkerhed.

(2) Sammenlignet med de nærmeste konkurrenter. Ifølge forbrugerne: undersøgelse foretaget af Sofres i 2008 på de 6 vigtigste europæiske markeder. Bekræftet gennem test udført af CERM og TÜV SÜD Automotive i 2008 og  DEKRA Test Centre i 2009 inden for de mest solgte dækkategorier i hvert segment.

(3) Beregnet ud fra test af rullemodstand gennemført af TÜV SÜD Automotive i 2008 og 2009.

(4) Undersøgelse foretaget af TNS Sofres i 2008 på de 6 vigtigste europæiske markeder.

(5) Tekniske godkendelser frem til 2009 inden for følgende produktkategorier: MICHELIN Pilot, MICHELIN Primacy og MICHELIN Latitude.  • PERSONVOGN
  • SUV - 4X4
  • VAREVOGN/AUTOCAMPER
Loader