Ni 2020-nyheder fra Michelin på EICMA i Milano

2019-11-15

Michelin havde bagagen fuld af nyheder til 2020-sæsonen, da motorcykelmessen 2019 EICMA løb af stablen i Milano. Hele ni nye dæk, som til sammen vil stå for 25 pct. af Michelins samlede salg af motorcykeldæk næste år.

Markedet for motorcykeldæk vokser. Og for at udbygge sin position investerer Michelin fortsat stærkt i innovation og udvikling af motorcykeldæk. Inden for motorcykeldæk er Michelins salg fordoblet de seneste tre år, og forventningen er, at salget bliver yderligere fordoblet de næste fem år.

Mobilitet er under konstant forandring, ikke mindst i verdens hastigt voksende byer. Michelin arbejder derfor målrettet på hele tiden at være på forkant med udviklingen på alle globale markeder. Blandt andet med etablering af partnerskaber om flåder af elmotorcykler og nye delingstjenester sammen med andre aktører indenfor mobilitet som f.eks. Hertz Ride. Hertil parløb med motorcykelproducenter som BMW, Harley-Davidson, Honda, Piaggio og Yamaha, der involveres tidligt i processen med udvikling og design af nye Michelin-dæk.

– Michelin fejrer i år 130 år som dækproducent, og vi var naturligvis glade for igen at være med på MC-messen i Milano. Det at vi kunne præsentere hele ni nye dæk, som kommer på markedet i 2020, siger alt om vores udviklingsinvesteringer og satsning på at levere nye, bæredygtige produkter til motorcykelsegmentet de kommende år, siger David Enmark, markedschef for motorcykeldæk i Norden, Michelin.

Nyheder sæsonen 2020

Michelin Power range – fire nye dæk til sport- og supermotorcykler, som stiller ekstra høje krav til dækkenes præstationer. Med serien tilbyder Michelin et komplet udvalg fra vej til racerbanen bestående af Power 5, Power GP, Power Cup2 og Power Slick2.

Michelin City Grip 2 – nyt dæk til hverdagens scooterkører, som ønsker optimal sikkerhed under alle vejrforhold henover året.

Michelin Commander III Touring – et dæk målrettet langturskørere til rejser over mange kilometer uanset vejret. Nye all-silica komponenter giver dækket stærkt greb på våd vej og ekstrem lang levetid.

Michelin Commander III Cruiser – et nyt dæk til alle langtursentusiaster, der udnytter nye all-silica komponenter i leverer dækket endnu bedre greb på vådt underlag.

Michelin Enduro XTrem – dæk med optimalt greb ved offroad kørsel og stor holdbarhed i konkurrencer på skiftede underlag fra sten, ler, trærødder og over skarpe kanter.

Michelin StarCross 5 Mini – begynderdæk til motocross udviklet til de yngste kørere.

EICMA, Europas største motorcykelmesse, samler producenter, distributører, forhandlere og MC-interesserede. Messen afholdes i Milano og rummer næsten 300.000 m2 fyldt med motorcykler, dæk, reservedele og udstyr.

Pressekontakt Michelin Nordic: Lotta WRANGLE
Telefon: 46 8 709 07 76, Mobil: 46 72 250 07 40, E-mail: lotta.wrangle@michelin.com

Michelin er en af verdens førende dækproducenter og har et mål om at forbedre kundernes mobilitet ved at producere og distribuere de mest bæredygtige dæk, serviceydelser og løsninger. Michelin tilbyder også digitale tjenester, vejkort og guides, der hjælper med til at gøre rejsen bedre. Endelig udvikler Michelin højteknologiske materialer, som i dag anvendes i mobilitetsindustrien. Michelin Gruppen har hovedkontor i Clermont-Ferrand i Frankrig og er repræsenteret i 171 lande, har 114.000 medarbejdere i verden og 70 produktionsanlæg i 17 lande. I alt producerede Michelin i 2017 190 millioner dæk (www.michelin.com).

Bil Piktogram cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Dæk
bccabb584b1535f7 800x800ar
b3841627469b79f3 800x800ar
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.