Bil Baggrund reglementation Tips og råd

Hvilke vinterdæk er bedst, når det drejer sig om sikkerhed?

Bil Piktogram artikel Bibendum Hiver Tips og råd

Alt, hvad du har behov for at vide om, hvordan du kører om vinteren.

Kørsel om vinteren adskiller sig meget fra kørsel resten af året – temperaturen falder, og du risikerer på et hvilket som helst tidspunkt at komme ud for regn, sne og sort is.

Afhængig af dine kørevaner har du muligvis behov for specialudstyr, som f.eks. godkendte vinterdæk, så du altid er sikker på vejen – særligt hvis du bor eller rejser i bjergrige områder og ønsker at være sikker på, at du altid er forberedt på vejrforholdene.

Ønsker du at udstyre din bil med godkendte vinterdæk? Men du ved måske ikke, hvad det rigtige dæktryk er? Eller hvornår du skal skifte til vinterdæk? Eller hvor mange vinterdæk du skal montere på bilen? Læs mere om vores gode råd om sikker vinterkørsel og andre nyttige oplysninger som f.eks. regler vedr. vinterdæk i og uden for Danmark.

Andre artikler, som måske vil interessere dig

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.