DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

TID TIL AT UDSKIFTE DINE DÆK?

Dæk til al slags vejr

michelin 18 nov. 2015

Forestil dig et revolutionerende "sommer"-dæk, som sikkert kan bruges hele vinteren. Det er her.

Sørg for at være udstyret til alle tænkelige vejrforhold. Med et sæt dæk hele året rundt. Michelin CrossClimate dæk til al slags vejr blander det bedste fra sommer- og vinterdækteknologi. Med et intelligent brug af materialer, unikt V-formet slidbanemønster og mønsterblokke med højere ydeevne. Som navnet antyder, er det et sommerdæk, der er i stand til at levere en lige så imponerende præstation under vinterforhold. Det er også det første sommerdæk med vintercertifikation, med en vinterydeevne der er så god, at det har fået mærket med de tre bjergtinder og snefnugget.

MICHELIN CrossClimate dæk til al slags vejr giver fordelene ved et Michelin sommerdæk hvad angår sikkerhed og levetid, samt de vigtigste egenskaber ved et Michelin vinterdæk hvad angår vejgreb og opbremsning, når der køres under vinterforhold.

En ny dækkategori
Dækket til al slags vejr er en ny dækkategori med imponerende bremsning i vådt føre, bremsning i tørt føre, levetid og brændstofeffektivitet Det betyder, at dæk til al slags vejr kan sammenlignes med de bedste vinterdæk hvad angår vejgreb og opbremsning. De er også i den samme klasse som de bedste sommerdæk med lav rullemodstand.

Du kan skifte til dæk til al slags vejr når som helst på året
Hovedårsagerne til at skifte er:

  • Du ønsker at bruge samme sæt dæk hele året rundt.
  • Du kører hvor vintertemperaturen sjældent falder til under -5 C (hvis den gør, skal du købe vinterdæk).
  • Du har ikke plads til at opbevare og montere en ekstra sæt vinter-/sommerdæk.


Helårsdæk sammenlignet med dæk til al slags vejr
Helårsdæk er acceptable til vinterbrug. Men helårsdæk er ikke det samme som dæk til al slags vejr. Så hvordan er MICHELIN CrossClimate dæk til alt slags vejr sammenlignet med helårsdæk?

  • PERSONVOGN
  • SUV - 4X4
  • VAREVOGN/AUTOCAMPER
Loader