DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

KØRSELSGUIDE

CITROËN og Michelin slår sig sammen om at skabe en mere planetvenlig bil

Michelin 23 jun. 2011

CITROËN og Michelin slår sig sammen om at skabe en mere planetvenlig bil

CITROËN satte sig for at udvikle en økomodel. Resultatet var den nye CITROËN C4, som blev afsløret i juni 2010. Bilens planetvenlige skudsmål skyldes til dels dens dæk - CITROËN arbejdede nemlig tæt sammen med Michelin. Så hvorfor er den nye CITROËN C4 en mere miljøvenlig maskine, og hvordan er dens dæk med til at give den økopræstationer?

Grønne materialer

Målet var at minimere bilens miljøpåvirkning fra produktionsprocessen til det endelige resultat. Slutresultatet er, at bilen er 85 % genanvendelig. Tredive af bilens dele, herunder kofangeren bagpå, dørpaneler og hjulkasser, er fremstillet af grønne materialer.

Men en økobil er ikke komplet uden energibesparende dæk, som kan spare helt op til 6 % brændstof. Det er derfor, CITROËN og Michelin arbejdede sammen. Det valgte dækdesign var MICHELIN ENERGY™ Saver, som både mindsker brændstofforbruget og nedsætter emissioner af kul.

Næste generation af dæk til en bil fra næste generation

Dækkene tilbyder afbalancerede præstationer, som hjælper med at mindske brændstofforbruget og reducere CO2-emissioner, samtidig med at sikkerheden forbedres, og levetiden forlænges.

Præstationspartnerskab


Det tætte samarbejde mellem de to mærker sluttede ikke med lanceringen af den nye CITROËN C4, da vi også har arbejdet sammen om at måle frugten af vores anstrengelser. Efterfølgende analyser viser, at takket være valget af grønne dæk er over 30 millioner liter brændstof blevet sparet, og tæt på 72 tusind ton CO2-emissioner ikke blevet sendt ud i atmosfæren.

Dine senest læste artikler

Der er ingen senest læste artikler

  • PERSONVOGN
  • SUV - 4X4
  • VAREVOGN/AUTOCAMPER
Loader