DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

Dæk og vejrforhold

Dæk og vejrforhold

 • Hvordan ændrer grebet sig i vådt føre og ved forskellige temperaturer? Hvad med grebet i tørt føre?
  I regnvejr kan grebet hurtigt ændre sig i takt med ændringer i temperaturen, med optimale præstationer ved middeltemperaturer. Den præcise temperatur for de bedste præstationer afhænger af dækket.
 • Er vinterdæk nødvendige til en SUV med firehjulstræk? Hvis ja, hvilke?
  Montering af fire Michelin vinterdæk på din SUV vil yderligere bidrage til at øge din sikkerhed generelt og din bils præstationer i sne i særdeleshed. For at kunne rådgive dig om det rigtige dæk skal vi kende den præcise dimension på de dæk, der er monteret på din bil nu. På Michelins hjemmeside finder du flere oplysninger om montering af de rigtige dækstørrelser.
  06/2013 - Sportsdæk - club911.net
 • Hvordan påvirkes kørsel på en våd bane af dækslitage?
  Greb og respons i vådt føre bliver dårligere i takt med slitagen af dækkene. Især vil præstationerne i tilfælde af akvaplaning blive mærkbart dårligere ved kørsel gennem vandpytter med høj hastighed. Sørg for, at du har tilstrækkelig mønsterdybde til forholdene på banen og til at køre hjem.
 • Hvorfor har jeres touring-dæk langsgående kanaler til at dræne vandet væk frem for V-formede kanaler, der løber fra midten mod kanten af dækket?
  Michelin investerer massivt i forskning og udvikling. Vi er også den eneste fabrikant med egen målepit, som giver os mulighed for at vurdere effektiviteten af forskellige tekniske løsninger. Vores test viser, at to langsgående kanaler fjerner vand mere effektivt.
  06/2013 - Sportsdæk - club911.net

Er du vild med high performance?

High performance-dæk

High performance-dæk

Læs mere om Michelins high performance-dæk. Find dine
Læs mere om MICHELIN Pilot Sport <sup>4</sup> S

Læs mere om MICHELIN Pilot Sport 4 S

Kender du en af Michelins seneste innovationer? Læs mere om dækket
MICHELIN Passion

MICHELIN Passion

Yndlingskanalen på YouTube udelukkende tilegnet motorsport og high performance Se nu