DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

Valg af det rigtige dæk

Valg af det rigtige dæk

 • Kan du med udgangspunkt i en normal kørestil fortælle mig, hvilke dæk er de bedste til en Mercedes E250 CDI BE Avantgarde Executive BA BlueEfficiency?
  Der findes en bred vifte af muligheder til din bil, der spænder fra 16 til 19 tommer dæk. For at give dig et præcist svar har vi brug for at kende dimensionerne på de dæk, der på nuværende tidspunkt er monteret på bilen. Alternativt kan du bruges vores onlinehjælp.
  06/2013 - Sportsdæk - club911.net
 • Hvilke krav skal et dæk opfylde for at blive godkendt til brug på en specifik bil?
  Der er forskellige standarder og procedurer her. I forbindelse med en standardgodkendelsesproces vil fabrikanten af en bil under udvikling udsende dækspecifikationer til leverandører. De vil indeholder oplysninger såsom dimensioner og de nødvendige mængder. Leverandørerne svarer derefter ved at tilbyde et produkt, der allerede er i deres program, og udarbejde et kommercielt tilbud. De foreslåede dæk testes af fabrikanten. Hvis de klarer testen, og det kommercielle tilbud er passende, godkendes de. Der er også en lidt mere kompleks procedure, hvor en fabrikant udvikler et dæk specielt, så det er i overensstemmelse med de udsendte specifikationer. Når der eksisterer et partnerskab - som der gør mellem Michelin og Porsche, samarbejder de to virksomheder om udviklingen af bilen og dækket. Dækdimensioner, lufttryk og fælgstørrelse foreskrives i forprojektfasen. Der udvikles derefter et dæk i overensstemmelse med bilens forventede præstationer. Engagerede team arbejder tæt sammen og deler testresultaterne. Denne proces garanterer imidlertid ikke, at dækket bliver godkendt. Når udviklingen er tilendebragt, er der intet, der forhindrer fabrikanten i at gennemføre en udbudsrunde for at finde alternative leverandører. Det vil så ske i form af en standardgodkendelsesproces.
  10/2013 - Fra bane til vej - club911.net
 • Jeg skal snart udskifte dækkene på min Porsche 997 GTS. Skal jeg vælge MICHELIN Pilot Sport 2 med godkendelsesmærket ”N”? Hvad er fordelene og ulemperne i betragtning af, at jeg bruger min bil både på vej og på bane?
  Til blandet brug vej/bane anbefaler vi MICHELIN Pilot Super Sport. De egner sig bedre til banebrug end MICHELIN Pilot Sport 2 (uanset om de er N-mærket eller ej). MICHELIN Pilot Super Sport blev udviklet ved hjælp af viden fra enduranceløb. Deres enestående præstationer gør dem særligt velegnede til højtydende sportsvogne. Som sådan kan enhver Porsche udstyres med erstatningsdæk fra Michelin. For at være mere præcis er disse dæk blevet godkendt af alle europæiske lovgivningsorganer i overensstemmelse med europæiske og internationale bestemmelser (FN/ECE-regulativer 30 og 117). De overholder de europæiske standarder defineret af ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation) og færdselsloven med bilag. Forudsat at de har de korrekte dimensioner og de rigtige belastnings- og hastighedsindeks specificeret af fabrikanten, kan MICHELIN Pilot Super Sport monteres på alle Porsche modeller.
  10/2013 - Fra bane til vej - club911.net

Er du vild med high performance?

High performance-dæk

High performance-dæk

Læs mere om Michelins high performance-dæk. Find dine
Læs mere om MICHELIN Pilot Sport <sup>4</sup> S

Læs mere om MICHELIN Pilot Sport 4 S

Kender du en af Michelins seneste innovationer? Læs mere om dækket
MICHELIN Passion

MICHELIN Passion

Yndlingskanalen på YouTube udelukkende tilegnet motorsport og high performance Se nu