DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

MICHELIN FORBRUGERSERVICE


Vores hi-tech design er skabt til at imødekomme alle kravene fra nutidens chauffører. MICHELIN eksperter tager din kørestil, biltype og årstidens forhold i betragtning for at give dig de bedste råd om dine dæk.

KONTAKT OS


CHAT

Afhænging af agenternes tilgængelighed

Telefon

080820091

Mandag til fredag
9.00 til 18.00

E-mail

24/7

 

Vi skal oplyse dig om, at vores samtaler via Messenger, chat, e-mail eller telefon sandsynligvis vil blive registreret for at forbedre kvaliteten af vores service. Det registrerede materiale opbevares i 6 måneder. Dine persondata vil udelukkende blive brugt af Michelin til at besvare dine spørgsmål og anmodninger om information. Du har ret til at få en kopi af, få adgang til, få rettet eller gøre indsigelse mod personoplysninger, vi gemmer om dig. Hvis du ønsker at benytte dig af disse rettigheder, skal du kontakte contact@tc.michelin.eu og vedhæfte identifikation.

VORES LØFTER
VEJLEDNING OM DEN RIGTIGE DÆKTYPE

MICHELIN dæk er fremstillet med avanceret teknologi, der giver os mulighed for i meget stor udstrækning at imødekomme vores kunders kørestil og rutiner.  Vi forstår, at vores kunder ønsker at have kendskab til vores teknologi, så vi sørger for, at der altid er en ekspert til rådighed, når du kontakter MICHELIN forbrugerservice.

NEMT AT HANDLE

Når du har fundet de rigtige dæk, hjælper vores online ekspert dig gerne med at finde de tre forhandlere, der er nærmest dig, så du kan købe dækkene og få dem sat på!

EFTERSALGSSUPPORT

MICHELIN er til rådighed for dig, også efter dit køb. Du kan nå os på telefon, e-mail og Live Chat med alle dine spørgsmål om dæk, eller måske bare for at tale om tråd og greb! Du er velkommen til at kontakte vores eksperter.