DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

Porsche & Michelin

Porsche og Michelin

Porsches biler er berømte for deres unikke køreegenskaber. For at maksimere deres potentiale har alle modellerne deres egne specialudviklede dæk. Disse specialkonstruerede dæk gør det således muligt problemfrit at foretage vognbaneskift og tilbyder neutrale belastningsoverførende egenskaber. Michelins ingeniører er med fra de tidligste stadier i Porsches udvikling af nye biler. En bil er trods alt ikke bedre end dens dæk - dens eneste kontakt med vejbanen.


Teknisk innovation er grundlæggende for udviklingsstrategien for Michelindæk. Dette er også en af de vigtigste grunde til, at Michelin er så engageret i motorsport. I sidste ende er der intet testmiljø, der kan måle sig med de udfordringer, som ren konkurrence giver. Hvilket er grunden til, at så mange nye produkter fra både Michelin og Porsche kommer direkte fra racerbanen, når de lanceres til almindelig vej.

Når det gælder high performance, deler Porsche og Michelin samme passion for perfektion. I over halvtreds år har vi sammen stræbt efter ekspertise på vejen og i motorsport. Ikke noget under, at Porsche har valgt Michelin som strategisk partner i forbindelse med dæk.


Her finder du det rigtige Michelindæk til din Porsche