motorcykel banner landingsside hvorfor michelin

Hvorfor købe MICHELIN dæk til din motorcykel?

Hvorfor vælge os? Fordi hvert dæk har alt det, du behøver.

Michelins historie

Forestillingsevnen og intuitionen hos folk dedikeret til forskning fik Michelin til at opfinde nye løsninger og motorcykeldæk, som bliver mere og mere kraftfulde og effektive.


motorcykel banner brandinnovation hvorfor michelin

Innovation

Gårsdagens dristige teknologi og genistreger har banet vejen for de mest avancerede teknologier inden for forskning og udvikling.


Teknologi er forbindelsesleddet

Unik viden skaber det perfekte dæk: højtydende gummiblandinger, karkasser med optimale præstationer og patenterede lameller. I vores søgen efter ekspertise arbejder vores ingeniører og førere sammen for at opnå præstationer og sikkerhed.

Motorcykel leder artikel landingsside forbinde teknologi hvorfor michelin
motorcykel leder artikel total ydeevne hvorfor michelin

MICHELIN® Total Perfomance™

At køre på motorcykel eller scooter er et spørgsmål om tillid. Dine dæk er den eneste kontaktflade mellem dit køretøj og vejen. Derfor bestræber vi os konstant på at forbedre vores dæks præstationer.

Vores engagement i motorsport

Motorsportsløb er det perfekte laboratorium til at bringe nye teknologier på markedet. Ved hjælp af motorsport kan ti teste, innovere og udvikle nye dækløsninger under ekstreme forhold.

motorcykel leder artikel landingsside konkurrence hvorfor michelin
motorcykel leder artikel landingsside partnere hvorfor michelin

Michelins partnere

Vi er stolte af vores samarbejde med de største motorcykel- og scootermærker. Sammen arbejder vi efter de samme strenge standarder for at give dig de bedst mulige præstationer.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.