Find dækforhandlere i nærheden på få sekunder

Car
  • Car
  • Motorbike
Car
  • Car
  • Motorbike
Find mig

Michelin dækforhandlere i Danmark

Om valg af dæk

Danmark er fuld af muligheder for at teste dit køretøj og nyde dets potentiale. Hos Michelin ved vi, at fantastiske køretøjer kræver fantastiske dæk. Derfor har vores autoriserede forhandlere alle vores nyeste dæk på lager. Lige meget om du cruiser gennem byens gader, kører offroad i din firhjulstrækker eller lufter din sportsvogn, så er der noget for enhver hos vores autoriserede dækforhandlere.

Er du i tvivl om, hvilken dækserie der passer bedst til dit køretøj, vil en af vores venlige forhandlere med glæde fortælle dig om de forskellige dæk, og om hvordan de hver især vil påvirke dit køretøj og din kørsel. Inden du køber, er der dog nogle ting, du bør overveje, som gør udvælgelsesprocessen nemmere.

Tænk på vejrforholdene

En af de faktorer, du skal overveje, når du køber dæk, er de forskellige vejrtyper, du kommer ud for. Selv om det kan blive varmt i Danmark, er der også mange våd og kolde dage, hvor vejene kan være glatte. Husk, at vejbanen er særlig glat, når den er våd, hvilket øger risikoen for, at dækkene mister deres vejgreb.

Vælge dæk ud fra underlaget

En anden faktor, som spiller ind ved valg af dæk, er det underlagt, du primært kører på. Kørsel på vej kræver ikke den mønsterdybde eller slidstyrke, som et terrængående dæk eller offroaddæk tilbyder. At køre på dæk, som passer optimalt til underlaget, kan potentielt mindske støj, give en mere jævn slitage af slidbanen og forhindre, at du skrider ud eller sidder fast. Tag en snak med en af vores autoriserede forhandlere for at få mere at vide.”

Har du brug for mere hjælp?

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.