pressure bg

Opel : dæktryk

Michelins dækvælger vil hjælpe dig med at finde det anbefalede dæktryk til dine Opel.

Michelins dækvælger hjælper ikke blot med at finde det rigtige dæk til dinOpel, men den giver også det anbefalede dæktryk til din Opel. Den mest præcise måde til at finde oplysningerne om dæktrykket er stadig indikatoren på luftventilen og på enten mærket på indersiden af førerdøren eller i instruktionsbogen. Disse oplysninger angiver det anbefalede dæktryk, som er givet af Opel.

1. Trin: Indtast de oplysningerne om din Opel bil

Det første, du skal gøre, er at vælge de kriterier, som er relevante for din bilOpel. Dette gøres ved at bruge filter-funktionen i Michelins dækvælger. Alle oplysningerne er vigtige.

Hver detalje er vigtig. Faktisk kan samme model af Opel Corsa have forskellige lufttryk afhængigt af eksempelvis motoren.. Derfor skal du sørge for, at oplysningerne er så præcise som muligt. Hvis du er i tvivl, anbefales det, at du kontakter en forhandler. Tryk nu og se resultaterne.

Du kan også gå ind på Opel siden for at finde de rigtige dæk og det rigtige dæktryk for denne fabrikants hoved-modeller.

2. Trin: dæktrykket Opel for din model

På resultat-siden skal de scrolle en anelse ned: dæktrykket er angivet med oplysninger om dækstørrelsen nær bilpiktogrammet.

Bemærk, at nogle bilfabrikanter ofte foreslår et alternativt dæktryk for nogle bestemte vinterdæk.

De angivede dæktryk er vejledende. Det anbefalede dæktryk til din bil er enten angivet i vedligeholdelsesguiden, angivet på et mærke på indersiden af førerdøren eller på brændstofdækslet.

Du er velkommen til at bruge vores dækvælger-funktion eller kontakte en dækforhandler for at finde ud af, hvilket MICHELIN-dæk der passer bedst til din bil.

map search desktop

Find dækforhandlere i nærheden på få sekunder

Søg efter
Adresse, by eller postnummer
Car
  • Car
  • Motorbike
Find mig
Søg

Topmodeller til Opel

Her kan få adgang til dæktryks-anbefalingerne for din,Opel til de mest populære modeller.

Hvorfor er det vigtigt, at man kontrollerer dæktrykket regelmæssigt?

Et dæk mister helt naturligt luft (normalt omkring 0,1 bar om måneden eller 1.45 PSI), og derfor er det nødvendigtat kontrollere dæktrykket regelmæssigt.

Hvis du kontrollerer dæktrykket regelmæssigt, kan du undgå problemer såsom:

● højere brændstofforbrug
● tidlig eller ujævn dækslitage
● dårligere vejgreb
● øget bremselængde

Hvis du bevarer det dæktryk, som er anbefalet af Opel til din model, vil det forbedre din sikkerhed på vejen og forbedre de andre bilisters sikkerhed, mens du kører.

Udover at forbedre sikkerheden så vil denne regelmæssige kontrol være god for miljøet og spare dig penge, især når det kommer til brændstofforbruget. Vi anbefaler, at du kontrollerer dæktrykketOpel en gang om måneden og inden en lang køretur.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.