2023 03 gp usa 00622

MICHELIN, DET OFFICIELLE DÆK I MotoGPTM-KLASSEN

Vi kan stolt prale af at have opnået mere end 500 løbssejre siden den første sejr i 1973 på Isle of Man i Senior TT-løbet (500 cc med Jack Findley, Suzuki) og den første titel i 1976 (med Barry Sheene, Suzuki). I dag er vi med 33 VM-titler officiel dækleverandør til MotoGPTM.

What a memorable 2023 MotoGP season! - Michelin Motorsport

MICHELIN ER KLAR, NÅR STARTSKUDDET TIL MotoGPTM LYDER

Piero Taramasso, Michelin Motorsports manager for tohjulede køretøjer, præsenterer MotoGPTM-sæsonen 2023. Nyt format, dækkvoter, lufttryk – Piero tager fat på alle de varme emner fra denne sæson.

 

2024 MotoGP Teaser - Michelin Motorsport

Q&A with PieroTaramasso - Michelin Motorsport

MICHELIN, 500 SEJRE OG 50 ÅRS INNOVATION 

Ved at vinde Pertamina Grand Prix of Indonesia gav Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) Michelin vores 500. sejr i MotoGP™ verdensmesterskabet. Endnu en succes, der beviser Michelins ekspertise og knowhow på højeste niveau inden for motorcykelløb siden 1973.

Læs om vores 50 års innovation inden for motorcykelløb.

MICHELIN POWER-DÆK, ENESTÅENDE GREB

MICHELIN Power Range

power moto

MICHELIN OG DORNA FORLÆNGER PARTNERSKABET OM MotoGPTM

I september 2021 blev det bekræftet, at vi er dækleverandør til MotoGPTM frem til 2026.  Vi forbliver den officielle eneleverandør af dæk til den bedste klasse fra 2024 til 2026.

”Michelin og Dorna Sports er glade for at kunne bekræfte en ny treårig kontraktforlængelse med Michelin, hvor den legendariske franske virksomhed fortsætter som den eneste officielle dækleverandør til MotoGPTM frem til mindst 2026. Med den nye treårige aftale vil partnerskabet mellem Michelin og MotoGPTM nå en milepæl i form af et helt årtis racerløb sammen.”

Siden vi blev eneleverandør af dæk til MotoGPTM i 2016 har den førende klasse inden for motorcykelgrandprixer nydt godt af nogle af de tætteste konkurrencer i historien.

motogp official sponsor michelin main
b3 car et moto

VORES DÆK ER DESIGNET TIL AT VINDE

Vi er den dækfabrikant med flest sejre i de store FIA og FIM verdensmesterskaber gennem de sidste 50 år.(1)

DÆKLEVERANDØR TIL FIM ENEL MotoETM VERDENSMESTERSKABET

Vi har  været involveret i MotoETM mesterskabet siden starten i 2019. Vi har bevist vores talent for innovation med udviklingen af et dæk lavet af bæredygtige materialer (genanvendelige biobaserede og genanvendte materialer). MotoE™ mesterskabet er en del af Gruppens strategi om ”Fuld bæredygtighed”.

”Michelin investerer i sin strategi om ”Fuld bæredygtighed” gennem  MotoE™,” forklarer Matthieu Bonardel, leder af Michelin Motorsport. ”Disse sportsbegivenheder giver Michelin et laboratorium, hvor vi kan validere vores teknologiske innovationer under ekstreme forhold. Michelins mål er at øge procentdelen af bæredygtige materialer i sine dæk for at opnå et 100 % bæredygtigt dæk.”

FIM ENEL MOTOETM WORLD CUP TYRE SUPPLIER

DU KAN OGSÅ STOLE PÅ MICHELINS DÆK PÅ BANE ELLER PÅ VEJ

LÆS MERE OM, HVORFOR DU SKAL VÆLGE MICHELIN:

Juridisk meddelelse

(1) I løbet af de sidste 50 år har Michelin opnået mere end 730 sejre i de store FIA verdensmesterskaber (Formel 1, World Endurance Championship (WEC), Sportscar World Championship, Grand Touring (GT), World Rally Championship (WRC) og Formel E) og mere end  830 sejre i de store FIM verdensmesterskaber (MotoGP™, Superbike, Endurance World Championship (EWC) og Rally-Raid)

(2) Få mere at vide på https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach

 

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.