Michelin Track Days

Uanset om du er nybegynder eller ekspert, finder du det rigtige Michelindæk til dine trackdays. 

Find det ideelle dæk til din kørestil

                                 Justér lufttrykket

Læs mere om Michelindæk til trackdays 

Find de perfekte Michelindæk på sekunder

Hvilket Michelindæk er det bedste til din kørestil?

Går du efter efter hurtige omgangstider og holdbare præstationer på bane? Find det dæk, du har brug for, baseret på dit niveau og motorstørrelsen på din motorcykel. Find det bedst egnede tilbud til dine behov, fra dæk til vej og bane til motorsportsdæk.   

michelin trackdays landingpage expert uk 11mars21

michelin trackdays landingpage intnovice uk 11mars21

Klik her, hvis du vil have mere information om et produkt.

Det rigtige lufttryk på bane – følg vejledningen! 

På bane og på vej er det vigtigt at have det rigtige lufttryk i dækkene. Det giver dig mulighed for at opnå maksimale præstationer, når du kører, samtidig med at det garanterer din sikkerhed. Hvert dæk er udviklet ved hjælp af forskellige teknologier og har sit eget anbefalede lufttryk til trackday-brug. Michelin giver dig et lufttryk for kolde dæk og et for varme dæk.

michelin trackdays landingpage bluepression uk 11mars21

michelin trackdays landingpage redpression uk 11mars21

Bemærk venligst: Ovenstående anbefalinger gælder for brug på bane. Når du bruger Michelin Power Cup 2 og Michelin Power GP på vej, henviser vi til motorcykelfabrikantens anbefalinger.

powermir 2000x2000

JOAN MIR SPA TEAM SUZUKI ECSTAR SUZUKI MotoGP GP Michelin de Aragon 2020 (Circuit Motorland Aragon) 16-18.10.2020 photo: MICHELIN

Motorsport og præstationer har altid været en del af Michelins DNA. Siden sin tilbagevenden i 2016 har Michelin været officiel og eksklusiv dækleverandør til MotoGP™  

Siden 1973 har Michelin vundet mere end 440 sejre og 31 verdensmesterskabstitler i Premier Class med 15 forskellige kørere. 
I 2019 vendte Michelin også tilbage til motorcykelløb på nationalt niveau med dækserien MICHELIN Power Performance og vandt flere mesterskabstitler i både 600 cc- og 1000 cc-klasserne, især i Frankrig, Grækenland, Spanien og Sverige ...
I 2020 blev POWER-serierne lanceret på markedet for at imødekomme behovene hos sportskørere fra vej til bane.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.