Michelin i Danmark

Siden Michelin blev grundlagt, har vores mission været at bidrage til større mobilitet for varer og mennesker og i forlængelse af dette udviklingen i samfundet. Vores bredere mål er at opfylde menneskets grundlæggende behov for at omgås, udveksle erfaringer og opdage.
Det er Michelins mission at drive hver del af sin virksomhed på en ansvarlig måde. Det indebærer levering af stadig mere effektive løsninger for at opfylde kundernes og aktionærernes forhåbninger og forventninger. Det vil sige respektere miljøet og samtidig drive en økonomisk sund virksomhed.

Michelin er en af verdens førende dækproducenter og har som global virksomhed med mere end 115.000 medarbejdere rundt om i verden.
Michelins nordiske organisation består af Sverige, Finland, Norge og Danmark. Vi håndterer også salget på Island og Færøerne. Michelin har omkring 200 medarbejdere her i Norden. 
Vores nordiske hovedkontor ligger i Stockholm, og her arbejder omkring 60 personer. Hovedkontoret varetager blandt andet støttefunktioner som økonomi, administration, IT og HR. Kommunikation, markedsføring og levering hører også til her.

Nordiskt huvudkontor i Stockholm
MICHELIN Nordic AB
Ringvägen 100
11860 STOCKHOLM

I Kungälv nær Göteborg har vi vores nordiske distributionscenter, hvorfra vi leverer dæk til det nordiske marked. Her arbejder omkring 75 personer inden for lager og logistik.

Vores salgsstyrke består af over 80 personer, som arbejder i Sverige, Finland, Norge og Danmark.


Michelins Historia

Historien om Michelin börjar 1889 när Èdouard and André Michelin grundar företaget i Clermont-Ferrand, Frankrike. Kort därefter ansöker bröderna om sitt första patent - det löstagbara däcket. Sedan dess har vi med hjälp av ständiga innovationer förenklat och förbättrat resandet och transport av varor och människor. Idag har Michelin en ledande position på världsmarknaden för däck, men också när det gäller reserelaterade tjänster som karttjänsten ViaMichelin och Guide Michelin.

capturdsdsdse

capturdsdsdse

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+