picture2

Michelin Quality Dealer - en garanti for kvalitet


qd new logo

MICHELIN Quality Dealer-betegnelsen er en garanti for, at salgsstedet opfylder de strenge krav til kvalitet, som MICHELIN har sat op, og at disse anvendes på såvel service som markedsføring af produkterne. Quality Dealer-logoet er din garanti for:

PERSONLIGT TILPASSET 
MODTAGELSE
 

På den kortest mulige tid af et fuldt uddannet team, der venter på at betjene dig

I komfortable og behagelige omgivelser

EKSPERT-

RÅDGIVNING

 

Service tilpasset dine krav

Transparent prisberegning af arbejde, der skal udføres

En tydelig beskrivelse af det arbejde, der er udført

KVALITETSSERVICE
 

Med det rigtige udstyr

og udført af fagmænd

Michelin har udviklet Quality Dealer-programmet med henblik på at sikre høj kvalitet af service og tjenester. Betegnelsen "Michelin Quality Dealer" tildeles de dækspecialister, der opfylder høje krav til kompetence, kundepleje og arbejdsmiljø.

Formålet med Michelins kvalitetsprogram er at forbedre forbrugernes samlede oplevelse af værkstedsbesøget og personalets arbejdsmiljø. Det indebærer, at forbrugerne skal modtages af professionelle og kompetente medarbejdere med det rigtige udstyr til at udføre dækrelaterede tjenester. Der skal også være tydelige priser på produkter og tjenester – hvilket også indebærer, at kunden tydeligt skal kunne se, hvad der indgår i prisen.

For medarbejderne på disse værksteder indebærer kvalitetsstemplet, at arbejdsmetoder og processer for interne personalepleje formaliseres, samt at deres arbejde over for kunden følger konkrete retningslinjer for at garantere kvalitet og sikkerhed. Medarbejderne skal også fortløbende gennemføre uddannelse i dækteknik, kundemodtagelse og andre relevante områder for at opretholde det høje, professionelle niveau.

Michelin og Quality Dealernes kvalitetsarbejde bidrager til en ensartet høj kvalitet, hvor Michelin har fastsat kriterierne for Quality Dealers. Takket være Quality Dealer-programmet bidrager værkstederne og Michelin til at højne branchens status og sikre, at kvaliteten af vores produkter når frem til forbrugerne. Et fejlagtigt monteret og afbalanceret dæk giver ikke køretøjet den rette ydeevne og korrekte sikkerhed.

Bil Ledende artikel shutterstock Tips og råd
man fixing vehicle engine 2244746
3
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.