The Workshop Series

Workshopserien med WorldSupercars

Nysgerrig efter at vide mere om de perfekte dæk til din rejse? ”Workshopserien” fra Michelin har alle svarene! Ikke alene dykker vi ned i verdenen af dæk til elbiler, motorcykler med mere, vi guider dig også gennem grundlæggende dækvedligeholdelse og viden. Lær, hvordan du på en effektiv måde kontrollerer lufttrykket i dækkene, mestrer kunsten at rotere dækkene for at få maksimal levetid, tyder dækmærkninger og meget mere! Alt dette takket være hjælp fra Thomas fra https://www.youtube.com/channel/UCQ0ynzYnRtzaoZPYA6F57-w

Alle dine brændende spørgsmål om dæk bliver besvaret i videoen med WorldSupercars

Vores eksperter forklarer dækmærkninger

How to read a tire: our experts explain tire markings | THE WORKSHOP

Ved du ikke, hvordan du tjekker din dækstørrelse? Er du i tvivl om, hvordan man læser tallene på siden af dit dæk? I denne video forklarer Jean-Philippe mærkningerne på siden af et dæk. Bare rolig, det er ikke så svært, som det ser ud!

Hvorfor skal man vælge mærkede dæk?

Why should you get marked tires? | THE WORKSHOP

Hvad er mærkede dæk helt præcist? Og hvad er fordelene ved at få dem monteret på sin bil? Sarah forklarer, hvad originalmonterede dæk – eller OE-dæk (Original Equipment) handler om: hvordan man læser dækmærkningerne, teknologien bag mærkede dæk, og hvordan originale dæk kan forbedre din køreoplevelse på og uden for racerbanen. Plus hvordan man tjekker, hvilke OE-dæk der er kompatible med din bil! 

Hvad er det bedste vinterdæk til en elbil?

What's the best winter tire for an EV? | THE WORKSHOP

Er du i tvivl om, hvad der er det bedste vinterdæk til din elbil? Michelin tilbyder en række forskellige vinterdæk til alle forhold. I denne video forklarer Sarah, hvordan man vælger vinterdæk til elbiler baseret på dækstørrelse, vejforhold og de forskellige regler.

Tjek før kørsel på mountainbike med Pierre-Edouard Ferry

Pre-ride mountain bike checks with Pierre-Edouard Ferry | THE WORKSHOP

Er du i tvivl om, hvordan du forbereder dig til en MTB-tur? Eller usikker på, hvordan du tjekker din mountainbike eller dine dæk? I denne video forklarer freerider PEF, hvad du skal tjekke, før du begiver dig ud på en mountainbiketur, inklusive vigtigheden af at have det rigtige sikkerhedsudstyr, kontrol af lufttrykket i dine MTB-dæk ognogle hurtige tjek af cyklen samt hvilket værktøj, du måske får brug for.

Hvordan forbereder man sig på et roadtrip på motorcykel? 

How to prepare for your motorcycle road trip | THE WORKSHOP

Er du i tvivl om, hvordan du bedst planlægger dit roadtrip på motorcykel? Eller usikker på, hvordan du klargør din motorcykel til turen? I denne video forklarer Andy dig alt, hvad du har brug for at vide for at klargøre din motorcykel ordentligt til et roadtrip: ruteplanlægning, rutinemæssige tjek af motorcyklen, de bedste MICHELIN motorcykeldæk til din tur.

Sådan vælger man det bedste rallydæk til sine behov

How to choose the best rally tire for your needs | THE WORKSHOP

Hvilke faktorer er vigtige at huske, når man skal vælge det bedste rallydæk? I denne video forklarer Ludo alle enkelthederne i valget af rallydæk: fra kørselsforhold og terræn til etapeprofil og gummihårdhed. 

Rallydæk: få styr på lufttrykket med vores eksperter

Rally tires: master tire pressure with our experts | THE WORKSHOP

Hvad er det ideelle lufttryk i rallydæk? Hvilket lufttryk i rallydæk skal man starte etapen med? Hvordan kan man sikre et godt lufttryk på specialetaper? I denne video viser Ludo dig, hvordan man får mestrer lufttrykket i rallydæk, så du kan mestre en perfekt etape. 

Sådan roterer man sine dæk: vores eksperter forklarer det i detajler

How to rotate your tires: our experts break it down for you | THE WORKSHOP

Er du usikker på, hvordan man roterer sine dæk? Spekulerer du over, hvorfor det er vigtigt, eller hvor ofte du bør rotere dem? At vælge det rigtige rotationsmønster for dækkene afhænger af dit køretøj og den dæktype, du har monteret, om de er retningsbestemte eller asymmetriske. I denne video forklarer Sarah, hvordan man roterer sine dæk baseret på hvert dæksrotationsmønter, uanset om du har forhjulstræk, firhjulstræk eller baghjulstræk!  

Tjek dine dæk på kun 5 minutter

How to check your tires in 5 mins | THE WORKSHOP

Hvordan tjekker man dækkenes lufttryk og slitage? Er du i tvivl, om det er tid til at skifte dæk? Eller usikker på, hvordan man bruger en dæktryksmåler? I dette afsnit forklarer Mattis, hvordan man tjekker sine dæk på kun 5 minutter og dækker alt fra lufttryk og ujævn slitage til dækskader, man skal være opmærksom på.

Hvordan bruger man MICHELIN Bib MousseTM?

How to use MICHELIN Bib Mousse™ | THE WORKSHOP

Er du i tvivl om, hvordan man bruger MICHELIN Bib Mousse™ korrekt? I denne video forklarer Andy, hvad Bib Mousse™ er, hvordan man monterer den i sin enduro-, MX- eller rallycykel, de vigtigste ting, man skal huske, og hvordan man afmonterer den. 

Hvilket MICHELIN Pilot Sport-dæk skal jeg have?

Which Pilot Sport tire should you get? | THE WORKSHOP

Hvilket dæk er det ideelle MICHELIN Pilot Sport-dæk? Lær om forskellene på Pilot Sport 5, Pilot Sport 4s og de specielle banedæk Pilot Sport Cup 2 og Pilot Sport Cup R. I denne video forklarer vi, hvordan du vælger det ideelle MICHELIN Pilot Sport-dæk til dine behov, og hvordan du får mest muligt ud af dækkene.

Få mere at vide om dæk

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.