MICHELIN, OFFICIEL DÆKPARTNER MED GRAN TURISMO 7

Michelin gør PlayStations GT7-oplevelse endnu mere fængslende for spillerne i kraft af en uovertruffen spændende bane-til-skærm oplevelse

Siden 2019 har vi været officiel dækleverandør til ”FIA Certified Gran Turismo Championships” og ”official tyre technology partner”. Vi deler vores viden om den virkelige verden med Gran Turismos teams for at forbedre spiloplevelsen for alle spillere.

Michelins aftale med Gran Turismo er en del af vores globale strategi for gaming og e-sport. Vi ser det som et middel til at dele Michelins erfaring og passion med sim-racere og give dem mulighed for at opdage vores produkters kvaliteter og styrker. Vi har stor synlighed på skærmen og leverer uhyre realistiske dæk, hvad angår præstationer, levetid, pålidelighed, greb og slidegenskaber.

Logo Michelin og Gran Turismo

Michelins fortid er forbundet med fremtiden

I 1895 deltog brødrene Michelin med en specialbygget bil i motorløbet Paris-Bordeaux-Paris for at sætte luftfyldte dæks præstationer på prøve. Siden dette sagnomspundne løb har vi skabt rekordmange innovationer og opnået ultrahøjtydende præstationer i de mest krævende og berømte motorsportsløb rundt om i verden, inklusive 25 samlede sejre i træk i det ikoniske Le Mans 24-timers løb og mere end  330 sejre i FIA World Rally Championship.

Michelin er den første dækfabrikant, der samarbejder med en spiludvikler og e-sportsserie med det formål at overføre teknologi fra den virkelige verden til den virtuelle verdens køreoplevelse.

link to the past image

Vi skaber en innovativ interaktion for at samle spil-, bil- og dækentusiaster

098a9017 39f367ce c4c1 4252 aafd 4d122b3327bb

Et perfekt match

Gran Turismo er  global reference for virtuelle køreoplevelser, og vi er globalt referencemærke for højtydende dæk.

0a1a2536 00a40f19 6ab9 4058 8ece 761432fd32bf

En fælles passion

Michelin har skabt rekordmange innovationer og opnået ultrahøjtydende præstationer i de mest krævende og berømte motorsportsløb rundt om i verden.

gma7554 eb3c0513 b984 4f9f 8b88 29fc8265c669

Et digitalt eventyr

Med Gran Turismo viser vi vores digitale lederskab inden for mobilitet.

Om Gran Turismo

Gran Turismo™ er et videospil udviklet af Polyphony Digital Inc., et datterselskab i Sony Interactive Entertainment Inc. Den multi-vindende franchise blev første gang lanceret i Japan i 1997 og betragtes som den bedste og mest autentiske køresimulator på grund af naturtro grafik, autentisk fysikteknologi og enestående sans for detaljer. Polyphony og Gran Turismos berømte skaber Kazunori Yamauchi har revolutioneret racerspilgenren.

logo gt
GRAN TURISMO movie with MICHELIN

Biograffilmen Gran Turismo

En spændende og følelsesladet rejse med MICHELIN, kun i biografen
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.