GRAN TURISMO movie with MICHELIN

Biograffilmen Gran Turismo

En spændende og følelsesladet rejse med MICHELIN, kun i biografen

GRAN TURISMO, er baseret på den sande historie om Jann Mardenborough og er en af de mest ventede film i 2023. Filmen har biografpremiere 17. august 2023. MICHELIN er officiel dækpartner for biograffilmen GRAN TURISMO.

FRA SPILLET TIL RACERBANEN, ELLER HVOR VEJEN FØRER DIG HEN

Filmen er historien om den ultimative drøm, der bliver til virkelighed for en teenager, der er så god til at spille GRAN TURISMO, at han vinder GT-Academy og bliver professionel racerkører i den virkelige verden. Se traileren til biograffilmen GRAN TURISMO.

Gran Turismo - Official Trailer (DK)

VI HOLDER DINE DRØMME KØRENDE

Historien

Filmen er instrueret af Neill Blomkamp, og blandt de medvirkende er Archie Madekwe, Josha Stradowski, David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner og Djimon Hounsou. Den fortæller historien om Jann, der deltager i GT-Academy med det formål at blive professionel racerkører.

Filmen er ikke kun for racerløbsfans. Det er en historie om at følge sine drømme og presse sig selv til det yderste og om styrken ved venskaber. Det er en film, der efterlader dig inspireret og energisk og giver dig lyst til at hoppe ind i en bil og køre ud på banen selv.

Gran Turismo, the movie

MICHELIN, officiel dækpartner

Mirko Pirracchio, der er Motorsport Tyre Advisor og Operations Manager hos MICHELIN, har koordineret og fulgt alle aktiviteterne under filmoptagelserne, der foregik på flere baner i både Centraleuropa til Mellemøsten. Han fortæller:

"Partnerskabet mellem Sony og MICHELIN krævede den samme reaktionsevne, som vi udviser i forbindelse med de forskellige motorsportsmesterskaber rundt omkring i verden, som MICHELIN er leverandør for. Vi udstyrede omkring 40 racerbiler med specifikke konkurrencedæk og også dæk fra MICHELIN Pilot Sport-sortimentet til højtydende GT-biler. MICHELIN-dækkene spillede deres rolle som "aktiv spiller" fuldt ud og sikrede ydeevne og sikkerhed på både bane og vej.

Fra oktober til december blev bilerne udsat for ekstreme vejrforhold på de forskellige locations, fra kulde, regn og sne i Europa til høje temperaturer i Dubai. Takket være vores dæks alsidighed samt vores ekspertise og assistance på stedet kunne vi sikre, at der altid var det rigtige dæk med det rigtige tryk til en given scene. Vi interagerede med stuntkørerne på samme måde som i officielle billøb. Det betød, at de altid kunne genskabe selv de mest ekstreme scener.
 

Vores dæk blev udsat for hidtil usete forhold – i filmoptagelsernes tempo, som er et helt andet end ved en racerløbsweekend, men lige så krævende med hensyn til præstationer, for ikke at nævne løbshændelserne... Det var et fantastisk eventyr for vores team!"

Mirko Pirracchio, Michelin tyre advisor

Oplev de 2 andre stjerner i biograffilmen GRAN TURISMO

Fra Nurburgring til Rebbullring, Slovakiaring og Dubaï Autodrome – MICHELINs tekniske teams var på pletten for at give skuespillerne den bedste rådgivning. Oplev MICHELIN PILOT SPORT 4 S og MICHELIN PILOT SPORT CUP 2 R:

pilot sport 4 s

MICHELIN PILOT SPORT 4 S

Oplev MICHELIN Pilot Sport-teknologierne for kontrol, stabilitet, sikkerhed og holdbarhed.

Pilot sport cup 2r

MICHELIN PILOT SPORT CUP 2 R

Udviklet til ultrahøje præstationer i sports- og hypersportsbiler, der sætter nye rekorder for omgangstider.

Om GRAN TURISMO

GRAN TURISMO er et videospil, der er udviklet af Polyphony Digital Inc., et datterselskab af Sony Interactive Entertainment Inc. Siden lanceringen i Japan i 1997 anses den prisvindende serie for at være det bedste og mest autentiske racerspil på grund af virkelighedstro grafik, autentisk fysikteknologi og omhyggelig sans for detaljer. Polyphony og den berømte skaber Kazunori Yamauchi har revolutioneret racerspilgenren. Michelin er officiel dækpartner for GRAN TURISMO 7.

logo gt

JURIDISKE BEMÆRKNINGER

©2023 Columbia TriStar Marketing Group, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

 

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.