MICHELIN PERFORMANCE MADE TO LAST

DÆK DESIGNET TIL PRÆSTATIONER PÅ HØJT NIVEAU

HELE DERES LEVETID

DEN EGENSKAB, DER DEFINERER MICHELINDÆK: "PERFORMANCE MADE TO LAST"

Bilister stiller jævnligt sig selv to spørgsmål om deres dæk: ”Er mine dæk sikre?” og ”Hvornår skal jeg skifte dæk for at være sikker på, at de stadig er sikre?”. 
”Performance Made to Last” illustrerer perfekt Michelins forpligtelse til at sikre dig en lang og sikker køreoplevelse fra første til sidste kilometer, hvilket vil sige indtil mindste lovlige mønsterdybde (1) (2). Det betyder, at du udskifter dine dæk sjældnere og dermed sparer penge og reducerer din miljøpåvirkning. Det er ren win-win: en gevinst for dig og en gevinst for planeten.

Fremragende levetid med præstationer på højt niveau, fra første til sidste kilometer (2)(3)

”Performance Made to Last” er indbegrebet af Michelins innovative ånd:  det er frugten af mange tusind timers forskning og strenge test.

Vores eksperter har gennemført utallige testkørsler under de mest ekstreme forhold for at sikre, at vores dæks præstationer forbliver på et højt niveau over tid, så du er garanteret en sikker og mere behagelig køretur på langt sigt.

Med andre ord er præstationer som bremseevne, trækkraft, greb og køreegenskaber(5) skabt til at holde indtil mindste lovlige mønsterdybde (1).

MICHELIN tyres are designed for high levels of performance throughout their life

"Performance Made to Last" i en nøddeskal

Longevity is at the heart of Michelin DNA

Michelindæks lange levetid

High levels of performance over time

kombineret med præstationer på højt niveau over tid

Use your tyres for a long time and avoid early replacement

gør det muligt for bilister at bruge deres dæk længe

og undgå tidlig udskiftning,

currency image dk

spar penge og reducér dækaffald.

Dæk bliver slidt, men det må ikke gå ud over sikkerheden

Dæk begynder at slides, så  snart de er monteret, og deres præstationer ændrer sig over tid.

Med "Performance Made to Last", som er en integreret del af Michelindæks genetiske egenskaber, kan du bevare en kort bremselængde, selv med mindste lovlige mønsterdybde. (4)

(4) Eksterne test udført i juni 2021 af TÜV SÜD Product Service, på opdrag fra Michelin, opbremsning fra 80 til 20 km/t med MICHELIN Primacy 4+ i dimensionen 205/55 R16 91V og konkurrenters dæk monteret på en VW Golf 8. Se den fulde juridiske meddelelse i sidefoden.

graphique

Innovationen bag "Performance Made to Last"

michelincc2 affiche pensebete page double p1 v2

I alt 27 teknologier driver ”Performance Made to Last”.

Her er et indblik i nogle af teknologierne bag ”Performance Made to Last”:

  • MaxTouch – længere levetid: denne teknologi maksimerer dækkets kontakt med vejen og fordeler kræfterne jævnt, så dæklevetiden forlænges, og præstationerne optimeres.
     
  • U-Shape Grooves – bedre bremseevne i vådt føre: dækmønsteret bliver mere åbent, efterhånden som dækket slides, hvilket sikrer dræning af mere vand.
     
  • P-Edge – bedre præstationer i sne: denne teknologi er med til at give mønsterrillerne større volumen, efterhånden som dækket slides,  hvilket øger kanttætheden og forbedrer grebet i sne.

Der er ingen tvivl om, at der findes et Michelindæk, der opfylder dine behov. Find netop dit!

Få mere at vide om nogle af vores dæk med ”Performance Made to Last”.

Forestil dig præstationer på langt sigt

Hos Michelin arbejder vi for en mere bæredygtig mobilitet for vores kunder og miljøet. Det er derfor, Michelin påtager sig udfordringerne med 100 % bæredygtige dæk i 2050.

Vi handler i alle faser af dækkets liv, fra design og produktion til distribution, brug og genanvendelse.

Ved at undgå tidlig udskiftning med ”Performance Made to Last”, ved at reducere det energiforbrug og de CO2-emissioner og råmaterialer, der indgår i  fremstillingen af nye dæk, reducerer vi dækkets miljøaftryk.

map search desktop
Find en dækforhandler tæt på dig på få sekunder
Søg efter
Adresse, by eller postnummer
Car
Find mig
Søg

Juridisk meddelelse

(1) Mindste lovlige mønsterdybde: 1,6 mm, under forudsætning af jævn slitage af dine dæk og overholdelse af dæk- og bilfabrikanternes anbefalinger. Kontakt en dækspecialist, hvis du er i tvivl. Rådets direktiv 89/459/EØF-

(2) Følgende dækserier er designet, så de tilbyder lang levetid og præstationer, der holder længe. MICHELIN CrossClimate², MICHELIN CrossClimate 2 SUV, MICHELIN Primacy 4+, MICHELIN e.Primacy, MICHELIN Pilot Sport 4S, MICHELIN Pilot Sport 5, MICHELIN Pilot Sport EV, MICHELIN Pilot Sport 4 SUV,  MICHELIN Alpin 6 og MICHELIN Pilot Alpin 5.

(3) ”Sidste kilometer” betyder ned til mindste lovlige mønsterdybde (1,6 mm i Europa). Tjek venligst, hvad mindste lovlige mønsterdybde er i dit land.

(4) Bremseevne i vådt føre i slidt tilstand  – Eksterne test udført af i juni 2021 af TÜV SÜD Product Service, på opdrag fra Michelin, opbremsning fra 80 til 20 km/t med dimensionen 205/55 R 16 91V på en VW Golf 8 (slidt betyder slidt ned på maskine til den slidindikator, som er fastsat i den europæiske forordning ECE R30r03f), sammenligning af MICHELIN Primacy 4+ (31,5 m) og BRIDGESTONE TuranzaT005 (36,4 m), CONTINENTAL Premium Contact 6 (35,3 m) og GOODYEAR EfficientGrip Performance 2 (35,5 m).

Resultaterne kan variere alt efter vej- og vejrforhold.

(5) Bremseevne på våde veje for sommerdæk; bremseevne og trækkraft i sne og på våde veje for helårs- og vinterdæk samt køreegenskaber eller greb på bane for sportsdæk.

(6) Data fra rapporten ”Planned obsolescence is not inevitable” fra Ernst & Young, maj 2017).

(7) Ifølge interne beregninger foretaget på Ladoux (Michelins teknologicenter i Clermont-Ferrand i Frankrig): teknisk rapport offentliggjort den 27. september 2016 om råmaterialer, brændstofforbrug og CO2-emissioner i forbindelse med tidlig udskiftning af personvognsdæk.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.