BANEBRYDENDE DÆK TIL ELBILER

VI UDSTYRER HALVDELEN AF ALLE BILMÆRKER, DER PRODUCERER ELBILER(1), MED DÆK, OG DET ER IKKE EN TILFÆLDIGHED

Vores ingeniører arbejder tæt sammen med førende fabrikanter af elbiler såsom Porsche, Tesla, Mercedes-AMG, BMW, Volkswagen, Ford, Lucid, Hyundai, BYD og XPENG ... med det formål at designe dæk med præstationer, der betyder noget for elbilejere og gør elektrisk mobilitet mere behagelig.

Motion For Life, Michelin - EV 15s - USA

ALLE VORES DÆK ER EGNET TIL ELBILER

På grund af deres batteri er elbiler tungere end deres modstykker med forbrændingsmotor, og alligevel kan de prale af en hurtigere acceleration. Dette kombineret med et højt omdrejningsmoment, en mere støjsvag motor og den konstante stræben efter større batterirækkevidde bidrager alt sammen til at gøre elbiler særligt krævende, når det gælder dæk.

Michelin and electric vehicles

OPTIMERING AF DÆKPRÆSTATIONER TIL DIN ELBIL

Montering af de rigtige dæk på din elbil sikrer, at du får de optimale præstationer, når det gælder rækkevidde, levetid (kilometertal), ro i kabinen og sikkerhed(2), alt imens du får mest muligt ud af din køreoplevelse.

Elbiler har brug for dæk med lav rullemodstand

Kør længere mellem hver opladning

For at maksimere batterirækkevidden har elbiler brug for dæk med lav rullemodstand. Det startede i 1992 med dækket MICHELIN EnergyTM, og siden da har vi mere end halveret rullemodstanden for vores personvognsdæk(3). I dag tilbyder vi dæk som MICHELIN Pilot Sport EV, der udvider rækkevidden med op til 60 km takket være lav rullemodstand(4).

Elbiler har brug for dæk med lang levetid

Stå distancen med dine dæk

Elbiler har brug for dæk med lang levetid. Højt drejningsmoment og batterivægt påvirker sliddet på dækkene. I 1946 udviklede vi MICHELIN X, det første radialdæk, som markant øgede vores dæks slidstyrke (med 2 til 3 gange).

Siden da er vi fortsat med at tilbyde dæk, der holder længe.

Rækkevidden er en udfordring for elbiler

BLIV KLAR TIL ELEKTRISK MOBILITET MED VORES TIPS & GODE RÅD

Michelindæk til elcykler

Dæk til elcykler

MICHELIN e-WILD-dæk er designet til at optimere batterilevetid, dæklevetid og kraftoverførsel. Vidste du, at 70% af vores dæk er kompatible med elcykler?

FRA PIONERERNE TIL DEN NYE GENERATION AF ELBILER

I mere end 100 år har vi designet innovative mobilitetsløsninger, der svarer til bilisternes forventninger og samtidig minimerer miljøpåvirkningen.

I 1899 udviklede Michelin dækkene til den elektrisk drevne bil ”La Jamais Contente” (den aldrig tilfredse).

Overvindelse af elektriske udfordringer gennem årene

I 1899 udviklede Michelin dækkene til ”La Jamais Contente” (den aldrig tilfredse), den første elektrisk drevne bil, der nåede op på en fart over 100 km/t.

Har du set det første dæk til elbusser?

MICHELIN X Incity EV Z: en dækserie, der kombinerer sikkerhed, lang levetid, respekt for miljøet og øget ladekapacitet.
Med denne nye dækserie støtter Michelin overgangen til renere og mere effektive elektriske mobilitetsløsninger med større autonomi. En vigtig drivkraft for en bæredygtig by.

Good News - EBUS

LÆS MERE OM, HVORFOR DU SKAL VÆLGE MICHELIN:

map search desktop

Find en forhandler af Michelindæk tæt på dig på få sekunder

Søg efter
Adresse, by eller postnummer
Car
Find mig
Søg

Juridisk meddelelse

(1) Kilde: Michelin Automotive Original Equipment Department – analyse af intern database i december, 2021.

(2) Resultaterne kan variere alt efter køretøj, dækserie og -størrelse, hastighed og vejforhold.

(3) Dækkenes rullemodstand er blevet halveret fra MICHELIN Energy (RM >12 kg/T) til MICHELIN e·Primacy og MICHELIN Pilot sport EV (RR <5 kg/T).

(4) MICHELIN Acoustic Technology reducerer den opfattede støj inde i bilen med næsten 20 % (Intern støjmåling foretaget i 2020 med dimensionen 245/45 R 19 på en KIA Cadenza. Støjniveau målt i området 170-230 Hz.) Resultaterne kan variere alt efter køretøj, dækserie og -størrelse, hastighed og vejforhold.

(5) Som nyt genererer MICHELIN e·PRIMACY i gennemsnit 2 kg/t mindre rullemodstand end konkurrenterne svarende til en reduktion af brændstofforbruget på op til 0,21 l/100 km for en VW Golf 7 1.5 TSI  eller til en 7 % større autonomi for en VW e.Golf. Energiforbrug betyder benzinforbrug for biler med forbrændingsmotor og hybridbiler og elforbrug for elbiler.

(6) Meget lav rullemodstand takket være nye silica-baserede ”klar til el” materialer med meget lavt effekttab, så dit batteri holder længere end med det oprindelige MICHELIN City Grip. (Modellering  af effekttab mellem et 100/80 - 14 M/C 48S CITY GRIP SAVER TL og et CITY GRIP. Udført på Michelins forskningscenter i Frankrig i juli 2018). Mere info på: https://www.michelin.co.uk/motorbike/tyres/michelin-city-grip-saver

(7) Lavt brændstofforbrug – MICHELIN ENERGY SAVER+ er tildelt titlen "Eco-Champion" af Auto Bild i 2013

(8) Få mere at vide på https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach 

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.