Hyundai Ioniq 5

Hyundai og Michelin

Et succesfuldt og langsigtet partnerskab for præstationer og innovation
hyundai x michelin

Hyundai er en verdensomspændende aktør med et globalt aftryk. Hos Hyundai sigter de mod at blive en virksomhed, der værdsættes for at realisere menneskets drøm om sikker og fri bevægelighed og et fredeligt liv. Det er ikke tilfældigt, at Hyundais og Michelins teams arbejder tæt sammen for at sikre et bedre liv i bevægelse.

TROVÆRDIGE PARTNERE, DER ARBEJDER FOR NYE TEKNOLOGIER

I 2022 annoncerede Hyundai og Michelin, at de havde indgået en aftale om et partnerskab om at udvikle næste generation af dæk optimeret til premium elbiler:

  • Udvikling af økodesignede dæk ved hjælp af genanvendelige biobaserede og genanvendte råmaterialer
  • Sikring af dækkets præstationer for at imødekomme den forøgede vægt på bilerne
  • Samarbejde om at sikre premium dækteknologi, der tilvejebringer fremtidige mobilitetsløsninger
  • Og fælles forskning for at udvikle dækovervågningssystemer.
ioniq5 sideview

IONIQ5, Hyundais rene elbil

I 2017 indgik Hyundai Motor og Michelin den første partnerskabsaftale for at optimere elbilers og luksusbilers præstationer. Dette førte til udviklingen af eksklusive dæk til Hyundai Ioniq5. Hyundai Ioniq5  blev i 2022 kåret som Årets Bil i verden, Årets Elbil og Årets Bildesign i verden og er udstyret med eksklusive Michelindæk udviklet i fællesskab.

Michelindæk har gode præstationer, køregeenskaber, bremseevne og dæklevetid samt lav rullemodstand på trods af det krævende og høje drejningsmoment hos højtydende elbiler.

HN- OG GOE-MÆRKEDE DÆK – SKRÆDDERSYEDE DÆK FRA MICHELIN TIL HYUNDAI-BILER

goe marking final

Michelin udvikler HN-mærkede dæk til specifikke Hyundai N-modeller og GOE-mærkede dæk (også monteret på luksusbilmodellerne Genesis fra Hyundai Motor Group).

HN- og GOE-mærkede Michelindæk er designet specifikt af Michelins ingeniører i tæt samarbejde med Hyundai og Genesis. Når det drejer sig om udvikling af dæk, bruger vi vores ekspertise til at udvælge de bedste teknologier og materialer som en funktion af hver bilmodels individuelle egenskaber og sikrer derved de bedste præstationer og en helt unik køreoplevelse!

Kun HN- og GOE-mærkede dæk giver dig fuld sikkerhed for, at du køber et dæk, der er specielt designet og testet til din Hyundai.

MICHELIN AcousticTM Technology sikrer en bedre køreoplevelse

Støj inde i kabinen forårsaget af dækkene er et stort problem med elbilers lydløse motorer.

Den lyddæmpende virkning opnås ved hjælp af en specialdesignet løsning med polyuretanskum, der ekstraordinært påføres indvendig i dækket efter vulkanisering. Polyuretanskummet dæmper støjresonansen inde i dækkets hulrum. Takket være MICHELIN AcousticTM Technology kan støjen inde i kabinen reduceres med næsten 20 %.(1)

acoustic technology
map search desktop

FIND EN HYUNDAI-FORHANDLER

Søg efter
Adresse, by eller postnummer
Car
  • Car
  • Motorbike
Find mig
Søg

VILKÅR

(1) MICHELIN Acoustic Technology reducerer den opfattede støj inde i bilen med næsten 20 % (Intern støjmåling foretaget i 2020 med dimensionen 245/45 R 19 på en KIA Cadenza. Støjniveau målt i området 170-230 Hz). Resultaterne kan variere alt efter køretøj, dækserie og -størrelse, hastighed og vejforhold.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.