motorcykel leder artikel forbedre sikkerhed tips og raad

Forbedring af vejsikkerheden for alle

Det er vigtigt for Michelin at gøre en større indsats for at redde flere og flere liv.

Udfordringen er at gøre vores veje mere sikre

Hvert år bliver 1,2 millioner mennesker dræbt og 50 millioner skadet ved trafikuheld, som er den hyppigste dødsårsag blandt unge. Regeringer, internationale organisationer og virksomheder er nødt til at øge deres indsats for at gøre vejene mere sikre og organisere opmærksomhedsskabende kampagner og uddannelsesprogrammer for alle trafikanter.

Opmærksomhedsskabende kampagner

Michelin tiltrådte i 2004 det Europæiske Charter om Trafiksikkerhed  og bidrager til at forbedre vejsikkerheden ved at gennemføre opmærksomhedsskabende kampagner og uddanelseskampagner for trafikanter. Indtil videre har Michelin målrettet sin indsats i 15 europæiske lande og i Europa, Afrika, Amerika og Asien. Efter Indien organiserede Gruppen i 2014 projekter for unge mennesker og nyudklækkede bilister i USA og Brasilien, inden vi ændrede fokus til Kina i 2015.

Michelin Gruppen er engageret enten direkte eller i samarbejde med internationale organisationer.

motorcykel leder artikel landingsside vej sikkerhed hjaelp og raad
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.