De rigtige dæk til den rigtige anvendelse

moto edito commuting help and advice

Dæk til pendlere

Du bruger din motorcykel/scooter på dit arbejde eller til at pendle til og fra arbejdspladsen. Dit køretøj påvirkes af bylivet: hyppige stop ved lyskryds, vigen uden om andre køretøjer, beskadigede veje ... og så kører du uanset vejret hele året rundt. Dine dæk har brug for at være slidstærke og hjælpe dig med at køre sikkert så længe som muligt.

moto edito off road help and advice

Offroaddæk

Cross, enduro, trial og rally er aktiviteter offroad, som kræver optimalt vejgreb og trækkraft. Michelin tilbyder et komplet udvalg af dæk testet i løb, som passer til dine behov og ethvert terræn (sand, blandet, blødt, hårdt underlag ...), du kan komme ud for.

moto edito track help and advice

Dæk til banekørsel

Vores dæk til banekørsel er afprøvet og testet på racerbanen og fremstillet ved hjælp af avanceret teknologi, som har modstået nogle af de mest imponerende baner, der findes. Højtydende dæk giver ekstra vejgreb og fuld sikkerhed.

moto edito days out help and advice

Oplevelser - dæk til ethvert terræn

En smuk vej, lækre sving og skønt solskinsvejr, det er tid til at køre ud i det blå! Med Michelindæk er der ingen grund til at vælge mellem dit livs køretur og en sikker dag i det fri.

moto edito retro help and advice

Retro - veterandæk

Til fans af veteranscootere og -motorcykler har Michelin fremstillet et udvalg af dæk med et dekorativt præg. Husk at skille dig ud fra mængden, når du kører, uden at gå på kompromis med stabilitet og vejgreb.

moto edito travel help and advice

Touringdæk

Er du eventyrlysten? Vores dæk følger dig på din rejse ad glatte veje og på stier offroad i din søgen efter oplevelser. Vores målsætning: at give dig dæk, som holder, og som kan køre overalt med størst mulig komfort og sikkerhed.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.