motorcykel banner bg tips til at nyde hjaelp og raad

Tips til at nyde køreturen på motorcykel

Se alle vores tips til at nyde køreturen

Webserie : Get set for your adventure - #1 Choosing the right equipment

Valg af det rigtige udstyr

Det er sandsynligt, at du på din køretur oplever skiftende vejrforhold. Du bør undgå at vælge tøj, som kun passer til varmt eller koldt vejr.

Webserie : Get set for your adventure - #2 Choosing the useful_eliminating the useless

Vælger du med omhu, undgår du det unyttige

Ekstra vægt er i sandhed  din motorcykels fjende. Jo mere den tynges ned, jo mindre behagelig vil din motorcykel være, og jo sværere bliver den at manøvrere.

Webserie : Get set for your adventure - #3 Loading your bike

Læsning af din motorcykel

Uanset den endelige last skal du sikre, at den ikke forstyrrer din motorcykels grundlæggende egenskaber, dens balance og dens vægtfordeling.

Webserie : Get set for your adventure #4 Preparing and adjusting the bike

Klargøring og justering af motorcyklen

Finjustering af din motorcykel betyder, at du kan køre  mere trygt, undgå muskelsmerter og øge din komfort, så du ikke bliver så hurtigt træt.

Webserie : Get set for your adventure #5 Riding with a passenger

Kørsel med passager

Oplevelser kan blive endnu bedre, når de deles med en makker. Det er naturligvis muligt for passagerer at køre på enduro facon og stå op ligesom køreren.

Webserie : Get set for your adventure #6 Riding in a group

Kørsel i gruppe

At køre i gruppe må være en af de sande glæder ved motorcykelture. Du skal kende alle de grundlæggende regler godt for at sikre, at alle i gruppen kan føle sig sikre.

Webserie : Get set for your adventure #7 Making a u-turn on narrow track

U-vending på et smalt sted

Dette er uden tvivl en farlig situation. Du har ikke lyst til at falde ned fra en klippe! Under pres kan motorcyklister komme til at miste grebet på motorcyklen eller gasse pludseligt op.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.