Forstå manøvreringsproblemer

Det er ikke altid nemt at komme til bunds i årsagen til problemer med varierende ydeevne. Problemer med ydeevnen kan være forårsaget af dækkene (dæktype, ukorrekt lufttryk...) og/eller køretøjsudskiftning (tilbehør, belastning...). Dæk er ikke altid den eneste faktor, som bør tages i betragtning.

moto picto picto guidonnage2 help and advice

Kickback

En skarp, sidelæns bevægelse foran (forgaflen bevæger sig frem og tilbage), der er periodisk og hurtig, og som typisk opstår ved acceleration og ved kontakt med eksterne påvirkninger (bump, huller i asfalten).

moto picto picto shimmy2 help and advice

Shimmy

En vedvarende sidelæns slingren i forgaflen ved lav hastighed (<100 km/t), mens du sænker farten.

moto picto picto louvoiement2 help and advice

Weaving

En bølgelignende bevægelse, som kan opstå, når du kører ligeud eller i et sving, og som normalt forekommer ved en gennemsnitlig hastighed på omkring 140 km/t.

moto picto picto vibrations2 help and advice

Vibrationer

Vibrationerne opstår i hele forpartiet (forgaffel/hjul) ved hastigheder omkring 90 til 130 km/t.

Dækkene er ikke altid det eneste problem

Fordelingen  af vægten har en betydelig indvirkning på, om køretøjet giver problemer eller ej. Montering af ekstra tilbehør og ændringer (uoriginale topbokse, tasker, beklædning, vindskærme, håndtag, sæde, hjul ...) kan også spille en rolle for præstationerne.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.