DÆKDÆK SØG I ALLE DÆKSØG I ALLE DÆK FORHANDLEREFORHANDLERE

KØRSELSGUIDE

Michelins vinterdækprogram

Michelin 11 apr. 2011

Michelins vinterdækprogram

Nu kan du faktisk nyde at køre om vinteren. Med de strenge vintre, som giver trafikkaos overalt i Europa, er det nu tid til at sikre, at din bil er ordentligt udstyret til at klare de fremherskende vejr- og vejforhold. Find det rigtige MICHELIN vinterdæk til din personvogn. Vælg det, som passer på dit køretøj, for at få anbefalet det bedste dæk, eller få vist Michelins komplette program af vinterdæk.

Bemærk: Vinterdæk er lovpligtige i visse lande.

Vinterdæk til personvogne

MICHELIN Alpin

Kør i fuld sikkerhed under alle vinterforhold. MICHELIN Alpin er beregnet til små, mellemstore og store familiebiler og er det mest økonomiske vinterdæk(1); det giver dig 35 % flere kilometer end gennemsnittet på markedet. Michelins revolutionerende Helio Compound (gummiblanding, som indeholder solsikkeolie) benyttes for at  give bedre greb på våde, tilsneede og isede veje. Full Active Tread-teknologien er ideel til de mest krævende forhold og giver bedre trækkraft, bremseevne og stabilitet.

MICHELIN Pilot Alpin er vinterdækket til sportsprægede biler med høj præstation. Dette vinterdæk er specielt udviklet og godkendt til de mest sportsprægede biler: Audi A3/A4/A6, BMW M3, M5 og M6, Mercedes C-klasse, E-klasse, AMG E-klasse, SL, S-klasse, CLS, SLR og Maybach, Porsche Boxster, 911 og Porsche Panamera. Fås også i en Zero Pressure-udgave (run-flat) til BMW 3-serien.
MICHELIN X-Ice

MICHELIN X-Ice er det pigfri dæk til barske vintre og indeholder en særlig Flex-Ice vintergummiblanding, som er specielt udviklet til at bevare grebet under de mest ekstreme forhold med koldt vejr, inklusive sne og is. Advanced Tread Block-teknologi med mikropumper opsuger overskydende vand på is, så der opnås bedre greb i sne og på is.

MICHELIN X-Ice North

MICHELIN X-Ice North er udviklet til alle biler og er et pigdæk beregnet til barske vintre. Forbedret sikkerhed på is og optimeret trækkraft i sne(2) er bare nogle af de vigtige fremskridt, teknologierne bag dette dæk kan give. Nu kan du køre om vinteren i fuld sikkerhed.

Vinterdæk til 4x4 og SUV

MICHELIN Latitude Alpin

Vinterdækket til alle SUV-biler. Vinterdækket MICHELIN Latitude Alpin tilbyder høj sikkerhed og sikre bremseegenskaber og trækkraft i koldt vejr. Det er udviklet til mindre SUV'er og crossover-biler.  StabiliGrip-teknologien kombineres to lamelteknologier, hvilket giver en bedre trækkraft og stabilitet i sne.

MICHELIN Latitude Alpin HP

MICHELIN Latitude Alpin HP er vinterdækket til sportsprægede SUV-biler. MICHELIN LATITUDE Alpin HP er godkendt til f.eks. Mercedes GL, ML og R-klasse, BMW X5 (i ZP-udgave).

MICHELIN Latitude X-Ice

MICHELIN Latitude X-ICE er et pigfrit vinterdæk til is og sne udviklet til SUV'er og crossover-biler. En særlig Flex Compound vintergummiblanding er specielt sammensat, så den bevarer grebet under de mest ekstreme forhold i koldt vejr, inklusive sne og is.

MICHELIN Latitude X-Ice North

MICHELIN Latitude X-Ice North er pigdækket til SUV-biler under barske vinterforhold. MICHELIN Latitude X-Ice North giver øget sikkerhed på is og forbedret trækkraft i sne. Det v-formede, retningsbestemte mønster er med til at dræne sjap og smeltet sne. Lameller på dæksiden giver styring under ekstreme nordiske forhold.

Vinterdæk til varevogne og autocampere

MICHELIN Agilis Alpin

MICHELIN Agilis Alpin er udviklet til varevogne og giver førere af transportkøretøjer gode køreegenskaber under alle vinterforhold. Dækket griber bat i sneen som kløer, så der opnås større stabilitet takket være Stabiligrip-teknologien.

MICHELIN Agilis X-Ice North

Pigdækket MICHELIN Agilis X-Ice North giver førere af transportkøretøjer større sikkerhed under barske, udfordrende vinterforhold(3). Dette pigdæk er udviklet til at give fremragende køreegenskaber på tre nøgleområder - sikkerhed, omkostningseffektivitet og robusthed(3). Det gør det muligt for førere af transportkøretøjer at nå frem til deres bestemmelsessted, selv under de vanskeligste forhold.

(1) Levetid og energieffektivitet taget i betragtning.
(2) MICHELIN X-ICE NORTH XIN2 sammenlignet med den tidligere generation af dækket.  Intern test udført i 2008 med 205/55 R 16 T.
(3) Sammenlignet med den tidligere generation af dækket, MICHELIN Agilis 81 Snow-Ice.  Intern test udført i 2007 med 195/65 R 16C 104 R.

Dine senest læste artikler

Der er ingen senest læste artikler

  • PERSONVOGN
  • SUV - 4X4
  • VAREVOGN/AUTOCAMPER
Loader