4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 1 signature landscape

HELÅRSDÆK RANGLISTE

Tips og råd om dæk til biler, SUV’er og varevogne

Helårsdæk er hybriddæk, som kan anvendes hele året rundt. De kombinerer de teknologier, som bruges for sommer- og vinterdæk, hvilket gør, at de kan anvendes sikkert på tørre, våde og snedækkede veje hele året rundt. 

3PMSF-mærkningen (3-Peak Mountain Snow Flake) på siderne af vores helårsdæk bekræfter, at de kan bruges om vinteren, selv i lande hvor vinterdæk kan være påkrævet en bestemt del af året eller under visse vejrforhold.

Hvis du er på udkig efter de bedste helårsdæk til din bil, skal du lede det rigtige sted. Se Michelin's bedste helårsdæk, og find ud af, hvad uafhængige dæktestere siger om dem.

MICHELIN CrossClimate 2

Hold dig i bevægelse overalt, i al slags vejr, fra første til sidste kilometer. MICHELIN CrossClimate 2 er mesteren i helårskategorien[1]: førende, når det gælder bremseevne i tørt føre[5], bremseevne og trækkraft i sne[2][3] samt præstationer i vådt føre og sne ved mindste tilladte mønsterdybde[2][3][4]. Dækket er endda mere sikkert[1] og har lavere brændstofforbrug[7] end sin storsælgende forgænger[9]. Kør trygt på sommer- eller vinterveje uanset hvilket uventet koldt vejr, der rammer.

I 2023 gav Auto Zeitung dækket  MICHELIN CrossClimate 2 bedømmelsen "Stærkt anbefalet" og  "Brændstofbesparende anbefaling​” ved test af 9 dæk i dimensionen 215/55 R17.

Toppræstationer i sne og tørt føre opvejer det moderate resultat i vådt føre – andenplads. Kører særdeles effektivt takket være den lave rullemodstand (Auto Zeitung – 2023).

MICHELIN CrossClimate 2 SUV

Vælg et SUV-dæk, som du kan stole på uanset vejret. MICHELIN CrossClimate 2 SUV, som er SUV-udgaven af dækserien MICHELIN CrossClimate 2, er specielt udviklet til at optimere sikkerheden året rundt. Kør trygt af sted i morgenfrosten med dette alsidige helårsdæk, som er en del af den bedst sælgende dækfamilie i Europa[2]. Overvind vejret og få mere ud af din SUV med mesteren i helårskategorien[1]. Takket være det bedste greb i tørt og vådt føre og sne kan du klare uforudsigelige vejrforhold og spare tid og penge med færre dækskift efter årstiden[1].

I 2023 blev dækket MICHELIN CrossClimate 2 SUV testvinder i den sammenlignende test udført af AUTO BILD ALLRAD med 10 helårsdæk i dimensionen 235/65 R17​.

Allroundtalent med afbalanceret præstationspotentiale, overbevisende præstationer i vinterføre og tørt føre, særdeles gode sikkerhedsreserver mod akvaplaning (Auto Bild Allrad – 2023).

4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 3 signature square

SE VORES SERIER AF HELÅRSDÆK

Andre relaterede artikler

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.