Track days

TRACKDAYS 2023: MICHELIN OG BANEKØRSEL, EN EVIG PASSION

Tips og råd om dæk til biler, SUV’er og varevogne

Kører du lejlighedsvis race, eller er du kæmpe entusiast? Michelin er ved din side under dine trackdays og hjælper dig med at udleve din passion for banekørsel med dæk, der kombinerer sikkerhed og præstationer. En dag fuld af sjov!

Trackdays, hvad er det?

Det er banedage på en dedikeret bane arrangeret af en klub eller baneentusiaster. Kom med din yndlingsbil, og test dine Michelindæk på disse trackdays. Meget ofte tilbydes der på denne dag en unik oplevelse: kørerådgivning, forberedelse til kørsel på bane, anbefalet dæktryk og en spændende køreoplevelse. Du ledsages altid af en professionel.

Engagement på højeste niveau

Michelin er mangeårig aktør inden for bil- og motorcykelløb, hvor dæk spiller en fremtrædende rolle, med et engagement på højeste niveau i over 40 år. Derfor var engagementet i trackdays vigtigt for os. Uanset om det er MotoGPTM, Le Mans 24-timers løbet eller WEC, så udstyrer Michelin de mest højtydende køretøjer og de mest talentfulde kørere og ryttere med dæk. Michelins resultatliste og præstationer er et bevis på vores totale engagement, det samme gælder kvaliteten af vores teknologiske innovationer i motorsportens verden. Takket være den tillid, fremragende racerkørere har vist os og vores tekniske mandskab, styrker Michelin konstant sine erfaringer og stiller den til rådighed for alle motorløbsentusiaster.

Inderst inde er vi alle racerkørere

For at kunne nyde trackdays og de største følelser samt opnå de bedste tider i absolut sikkerhed har Michelin udviklet flere serier af højtydende dæk. De egner sig til alle typer køretøjer, biler såvel som motorcykler, til brug på både vej og bane.

Til 2-hjulede køretøjer:

Til motorcyklister er der dækserien MICHELIN Power til alle kategorier af motorcykler og alle anvendelsesområder. MICHELIN Power GP er et dæk med flere funktioner, der giver optimale køreegenskaber på både vej og bane. Er der brug for et dæk, der er specifikt udformet til bane, men som også er godkendt til kørsel på vej, så er MICHELIN Power Cup 2 vejen frem. 100 % baneversionen af MICHELIN Power Slick² giver maksimalt greb og konstante præstationer på trackdays. Og til de mest krævende kørere leverer MICHELIN Power Performance løbsvindende hastighed omgang efter omgang.

Track days on your motorbike with MICHELIN tyres

Til 4-hjulede køretøjer:

Med udgangspunkt i den omfattende erfaring, der er opnået inden for motorsportens højeste niveauer, har Michelin udviklet dækserien MICHELIN Pilot Sport, der har holdbare præstationer på både vej og bane. Kører du for det meste på vej, men nogle gange på bane i forbindelse med banedage? Så vil du sætte pris på dækket MICHELIN Pilot Sport 4 S og dets overlegne kontrol og stabilitet. Kørere, der ønsker at blande hastighed, konsekvente omgangstider og holdbarhed på tør bane vil vælge MICHELIN Pilot Sport Cup 2, et a semi-slick dæk godkendt til brug på vej. Endelig er dækket MICHELIN Pilot Sport Cup 2 R det rigtige valg til dem, der ønsker at smadre omgangstider. Takket være dets ekstreme sideværts greb i tørt føre og fremragende kørepræcision(1) giver det den ekstra kant, der gør hele forskellen.

Track days at the wheel of your car with MICHELIN tyres

Vi ses til trackdays 2023 for at teste det Michelindæk, der passer bedst til dig og din bil!

Forbered dine trackdays godt

Hvilke reflekser skal du have for at få mest muligt ud af dine trackdays i absolut sikkerhed? Tjek dækslitage, såvel som visse kørselsforhold, justér lufttrykket på kolde dæk, bekræft måltrykket for varme dæk, tjek fælgenes tilstand, at der er ventilhætter på osv. Hver løbssession skal starte med dette ritual på banedage Er du klar til en omgangsrekord på trackdays 2023?

Alle vores tips & råd til motorcykler

Og vores tips & råd til biler

Alle Michelindæk er udformet, så vejgrebet bevares på et meget højt niveau indtil slutningen af dækkets levetid.

(1) – Omgangstid – intern test udført i januar 2018 af Michelin på Nardò-banen (Italien) med en PORSCHE 911 GT2 RS med dæk i dimensionen 265/35-20 på forakslen og dimensionen 325/30-21 på bagakslen, hvor der blev målt en forskel på 2,9 sekunder pr. omgang sammenlignet med MICHELIN PILOT SPORT CUP 2. Banens samlede længde er 6.277 meter.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.