SUZUKI modeller Wagon R Plus

Lufttryk og størrelser for dæk til SUZUKI WAGON-R-PLUS

Lufttryk og størrelser for dæk til SUZUKI WAGON R PLUS

Something went wrong. Please try reloading page

Lufttryk og størrelser for dæk til SUZUKI WAGON R+ 4X4

Something went wrong. Please try reloading page
Sådan finder du det rigtige dæk til dine behov Vælg din model fra SUZUKI fra listen herunder, og lad vores dækvælger guide dig. Indsæt oplysningerne fra din SUZUKI: model, årgang, motor, oprindelig dækstørrelse. Du kan også søge på nummerplade eller på størrelsen, hvis du kender den.

Michelin vil derefter foreslå et udvalg af dæk, der er kompatible med din SUZUKI. Filtrer resultaterne efter dine behov (sommerdæk, vinterdæk, helårsdæk) og køreerfaring (vej, bane, osv.). Klik på "Vis detaljer" for hvert produkt for at læse mere om deres egenskaber, se anmeldelser eller sammenligne dækkene.

Fandt du det richtige dæk til din SUZUKI? Ved at klikke på "Køb online" kan du vælge en forhandler tæt på dig, gennemføre dit køb sikkert på forhandlerens hjemmeside eller kontakte dem for at aftale et møde.

Har du spørgsmål? Du kan klikke på "Jeg har brug for hjælp" eller kontakte os via den virtuelle assistent, pr. e-mail eller telefon. Glem bekymringerne, vores eksperter står til rådighed for at give dig rådgivning om dæk.

Hvordan finder du dækstørrelsen til din SUZUKI?

Du finder denne information på dæksiderne, i køretøjets servicebog og på mærkaten på fordørens stolpe i førersiden eller nogle gange på indersiden af tankdækslet. Den vil blive vist i formatet: 205/55 R16 91 V. Få yderligere information om, hvordan du læser et dæk.

 

Juridisk meddelelse

De belastnings- og/eller hastighedsindeks, der vises, kan adskille sig fra den oprindelige dækstørrelse angivet på mærkaten på køretøjet. Din dækforhandler er en kvalificeret fagmand, der kan rådgive dig om følgende:
1. Fortælle dig, om belastnings- og/eller hastighedsindekset for de dæk, du har skiftet til, er anderledes end for de originale dæk.
2. Afgøre, om dæktrykket skal justeres for den foreslåede alternative størrelse.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.