PARTNERSKAB MELLEM AMG-MERCEDES OG MICHELIN

PARTNERSKAB MELLEM AMG-MERCEDES OG MICHELIN

amg michelin partnerlabel p rgb

At krydse grænser, udforske nye territorier og tage springet ud i det ukendte – det kræver mod og ægte passion.

Det er netop denne passion, der driver Mercedes-AMG og Michelin, begge innovatører inden for deres område, til at udfordre status quo og konstant forfølge deres vision om mobilitet. Det er ligegyldigt, om det er ekstraordinære sportsvogne og højtydende køretøjer eller dæk.

AMG Driving Academy & Michelin

Udforsk dine personlige grænser. Oplev fascinerende præstationer. Nyd hvert øjeblik fuldt ud. Oplev AMG Driving Academys verden Et ekstraordinært fællesskab af mennesker, der elsker performance, og som lever og ånder for individualitet og deler den samme passion. AMG Driving Academy tilbyder ultimative og unikke oplevelser på legendariske racerbaner, på maleriske landeveje og i sne og på is med Mercedes-AMG biler. Når du griber chancen for at deltage i et tilbud fra AMG Driving Academy, er du ude efter mere end bare en køretur eller et program. Bliv medlem af verdens hurtigste familie!

Klik her for at få mere at vide om AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG & Michelin: bygger den bedste elektriske oplevelse

Læs mere om det arbejde, Michelin og Mercedes-AMG har lagt i at perfektionere dækket MICHELIN Pilot Sport EV.
Flere måneders samarbejde om at udvikle et dæk, der udnytter den nye Mercedes-AMG EQS’ fulde potentiale og giver en helt ny og 100 % elektrisk køreoplevelse.

MICHELIN x Mercedes-AMG: building the best electric experience ⚡

Mercedes-AMG & Michelin

Den konstante søgen efter ultimativ kvalitet og perfektion forener de to partnere.
Sammen får vi vores vision om mobilitet ud på vejene.

Michelin udvikler specialmærkede dæk til Mercedes-AMG

MO1-, MO2- eller MO1-A-mærkede dæk fra MICHELIN er udformet specifikt af Michelins ingeniører i tæt samarbejde med Mercedes-AMG. Når det drejer sig om udvikling af højtydende dæk, bruger de deres ekspertise til at udvælge de bedste teknologier og materialer som en funktion af hver bilmodels individuelle egenskaber og sikrer derved fremragende præstationer og kørekomfort og en helt unik køreoplevelse!

Få mere at vide om specialmærkede dæk.

 

Find de rigtige dæk fra MICHELIN til din Mercedes-AMG

marked tyre
map search desktop

Dæk godkendt af Mercedes-AMG til din bil kan købes via specialhjemmesider og i specialbutikker

Søg efter
Adresse, by eller postnummer
Car
  • Car
  • Motorbike
Find mig
Søg
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.