MICHELIN
CrossClimate+
 • Personvogn
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Mudder og sne

  Mudder og sne

 • Hele året

  Hele året

MICHELIN CROSSCLIMATE + | AutoZeitung
25 disponible dimensioner

MICHELIN CROSSCLIMATE+

 • Personvogn

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Mudder og sne

  Mudder og sne

 • Hele året

  Hele året

Sikkerhed skabt til at holde i al slags vejr

Hvis du vil have højt sikkerhed og fremragende levetid i al slags vejr[1-3], skal du købe MICHELIN CrossClimate+,  det bedst sælgende helårsdæk i Europa[8].

• Michelins helårsdæk med høj sikkerhed i al slags vejr
• Fremragende trækkraft på tør vej og greb på våd vej[2][3]
• Certificeret til kørsel om vinteren med enestående mobilitet og sikkerhed i sne (3PMSF)[4]
• Holdbare præstationer[1] og højt kilometertal[5] sikrer meget lang levetid

Oplev fremragende bremseevne på våde og tørre veje.[2][3]

Vælg et dæk, der tilbyder et højt sikkerhedsniveau og komfort: vælg helårsdækket til vej MICHELIN CrossClimate+. En kombination af særlige stive mønsterblokke med affasede kanter optimerer bremseevne og greb på tørre veje. Samtidig med at Michelins innovative gummiblanding, der maksimerer grebet, gør dækket smidigt og forbedrer grebet på våde veje. Sikkerhed, du kan stole på, uanset temperaturen.

benfit1

Montér MICHELIN CrossClimate+, certificeret for trækkraft og sikkerhed i sne.[4]

Kombinationen af selvblokerende 3D-lameller og et V-formet dækmønster giver effektiv trækkraft og bremseevne i sne gennem hele dækkets levetid. Certificeret til brug i sne  (3PMSF)[4].

4w 324 tire michelin crossclimate plus en us product in context signature 16 slash 9

Imponerende lang levetid.[5]

Michelins meget stive dækmønster forlænger dæklevetiden, så der kan køres 28 % flere kilometer på dækket – det er et års ekstra kørsel sammenlignet med gennemsnittet for konkurrenterne. Det er her, Michelin gør en forskel.[6]

benfit3

Du kan regne med et højt sikkerhedsniveau helt til allersidste kilometer.[1][3]

Med dråbeformede lameller, lameller helt ned i bunden af mønsteret og en særlig silica-gummiblanding sikrer Michelins innovative EverGrip Technologies høj sikkerhed og holdbare præstationer på hver eneste køretur.[1][3]

benfit4
Anmeldelser af MICHELIN CROSSCLIMATE+
Ejer du dette dæk?
Skriv en anmeldelse

Passer dette dæk til mit køretøj?

25 disponible dimensioner af MICHELIN CrossClimate+

Passer til dit køretøj

MICHELIN CrossClimate+ 145/60R13 66T

EU-MÆRKNING AF DÆK

Brændstofeffektivitetsklasse

D

Vådgrebsklasse

C

Klasse vedrørende rullestøj afgivet til omgivelserne

68 dB

Bredde

145

Højde

60

Diameter

13

Belastningsindeks

66

Hastighedsindeks

T

Specifikation

3PMSF

VILKÅR

(1) Ved første og sidste kilometer (sidste kilometer vil sige slidt ned ved hjælp af en maskine til slidindikatoren ifølge ECE R30r03f) ligger MICHELIN CrossClimate+ i dimensionen 205/55 R 16 91H over grænseværdien for greb på vådt underlag ifølge den europæiske forordning R117 for kategorierne ”Sne” og ”Normal”.

(2) MICHELIN CrossClimate+ fik næstbedste karakter for bremseegenskaber på tør vej i den sammenlignende test udført af Auto Bild med dimensionen 195/65 R 15 offentliggjort den 27. september 2019.

(3) MICHELIN CrossClimate+ er B-mærket for bremseegenskaber på våd vej ifølge EU’s dækmærkning.

(4) MICHELIN CrossClimate+ er godkendt til brug i sne (med 3PMSF-mærkning). For at kunne blive 3PMSF-mærkede skal dækkene garantere et minimumsniveau for sikkerhed og mobilitet i sne.

(5) MICHELIN CrossClimate+ opnåede det højeste kilometertal i den sammenlignende test af levetid udført af  Auto Bild med dimensionen 195/65 R 15 offentliggjort den 27. september 2019.

(6) MICHELIN CrossClimate+ kører 17.011 km længere end gennemsnittet for konkurrenterne i den sammenlignende test udført af Auto Bild med dimensionen 195/65 R15 offentliggjort den 27. september 2018 og en gennemsnitlig årlig distance på 13 194 km/år (km/køretøj), dvs. 1 099 km/måned.
Undersøgelse fra Insee i 2017 for Frankrig (https://

(7) Forbrugeres anmeldelser (594) af MICHELIN CrossClimate+ offentliggjort den 19. september 2018 på Michelins europæiske hjemmesider (oplysninger sammenfattet og indsamlet på hjemmesiden www.michelin.fr og bekræftet af jurist).“

(8) Kilde = GFK sell-out panel, Helårsdæk til personvogne (alle linjer) - Periode:
01/2018 til 12/2018

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.