MICHELIN
PILOT ALPIN 5
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | TYRE REVIEWS
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | AUTO BILD allrad

MICHELIN PILOT ALPIN 5

Kørepræcision skabt til at holde i vanskeligt vinterføre

Vinterdækket MICHELIN Pilot Alpin 5 leverer effektiv bremseevne og fremragende kørepræcision til højtydende biler, der kører i vinterføre[1][2][3].

  • Michelins højtydende vinterdæk giver stor køreglæde
  • Fremragende kontrol og kørepræcision i vådt føre og i sne[1] (3PMSF)[2]
  • Kortere bremselængder giver sikkerhed på veje med sne[1][2][3]
  • Længere levetid[4] og lavere brændstofforbrug[1]
  • Anerkendt af førende fabrikanter af premiumbiler

Kontrol og kørepræcision på våde veje og i sne[1][2][3]

Føl dig tryg i din højtydende bil med et retningsbestemt og symmetrisk dækmønster, der optimerer vejgreb og trækkraft i vådt føre og sne[1]. Mønsteret har en mønsterrille i midten, der giver større modstandsdygtighed over for akvaplaning og forbedret bremsekontrol, så du oplever sikker, højtydende køreglæde på alle dine køreture om vinteren[1].

4w 323 tire michelin pilot alpin five en features and benefits 1 nosignature landscape

Kortere bremselængder betyder sikker kørsel om vinteren, uanset forholdene(1).

Oplev førsteklasses bremseevne på vinterveje med dækket MICHELIN Pilot Alpin 5. Kortere bremselængder ved kørsel i sne og barskt vinterføre[1]. Den seneste generation af gummiblandinger indeholder en ny funktionel polymer, der tager greb i vådt føre og sne til næste niveau, så du kan nyde vejen forude uanset vinterføret[1].

4w 323 tire michelin pilot alpin five en features and benefits 2 nosignature landscape

Længere levetid(4) og lavere brændstofforbrug(1).

Få flere kilometers køreglæde med dækket MICHELIN Pilot Alpin 5, der har lavere brændstofforbrug[1] takket være en specialudviklet gummiblanding under slidbanen, som minimerer rullemodstanden.

4w 323 tire michelin pilot alpin five en features and benefits 3 nosignature landscape

Passer dette dæk til mit køretøj?

VILKÅR

[1] - Eksterne test udført sammen med TÜV SÜD, på opdrag fra Michelin, mellem januar og marts 2018. Sammenligning af Pilot Alpin 5 og den tidligere generation Pilot Alpin 4 i dimensionen 225/40 R 18 92V XL på en VW Golf VII 2.0 TDI: Test af omgangstid og sideværts manøvrering udført på vådt underlag og i sne, test af akvaplaning (kurve og længderetning), test af bremseevne og acceleration i sne udført med nye dæk og dæk med 2 mm mønsterdybde, brændstofforbrug.

[2] - MICHELIN Pilot Alpin 5 er godkendt til brug i sne (3PMSF-mærket). For at kunne blive 3PMSF-mærkede skal dækkene garantere et minimumsniveau for sikkerhed og mobilitet i sne.

[3] - De fleste dimensioner af MICHELIN Pilot Alpin 5 er B-mærket for bremseevne på våd vej ifølge EU’s dækmærkning.

[4] - 09-2020: ADAC-test – MICHELIN Pilot Alpin 5: Testvinder ud af 13 i dimensionen 235/55 R17– Særdeles godt, når det gælder levetid.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.