MICHELIN
MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV vinterdæk
  • SUV- & 4x4

MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV | AutoBild Allrad
MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV | AutoZeitung

MICHELIN MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV VINTERDÆK

  • SUV- & 4x4

Kørepræcision skabt til at holde i vanskeligt vinterføre

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV vinterdæk er designet til sikker kørsel og højtydende præstationer på alle vinterveje(1)

  • Michelins højtydende SUV-vinterdæk
  • Fremragende bremseevne i sne(1) (3PMSF)(3)
  • Forbedret trækkraft i sne, der sikrer, at du kan bevare kontrollen og manøvreevnen under vinterkørsel(1)
  • Nr. 1 for levetid(4) og forstærket dækside tilpasset SUV'er
  • Rost af førende producenter af premium biler
Passer til dit køretøj

Kontrol og kørepræcision på våde veje(2) og i sne(1)

Oplev tryg, højtydende kørsel med et retningsbestemt og symmetrisk dækmønster, der optimerer trækkraften i vådt føre og sne. Med øget modstandsdygtighed over for akvaplanning takket være en mønsterrille i midten giver dette dækalle bilister forbedret bremsekontrol og dermed en sikker og højtydende kvalitetsoplevelse i al slags vinterføre(1)(2). Premium bilfabrikanterne AMG, Mercedes og BMW godkender MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV's kørepræcision.

4w 358 tire michelin pilot alpin five suv en us product in use signature 16 slash 9

Fremragende trækkraft i sne sikrer ubesværet fremkommelighed om vinteren(1)

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV vinterdæk har en innovativ formel med en ny funktionel polymer, der tager greb i vådt føre og sne til næste niveau. Et symmetrisk dækmønster med en mønsterrille i midten øger modstandsdygtigheden over for akvaplanning(2), hvilket giver dig trækkraft og reaktionsevne på et højt niveau, der sikrer, at du og dine passagerer aldrig sidder fast, uanset vejrforholdene(1)

4w 358 tire michelin pilot alpin five suv en us features and benefits 2 signature 16 slash 9

Forstærket dækside tilpasset SUV'er giver slidstyrke og længste levetid(4)

Nyd din højtydende bil i alle typer vinterterræn takket være mere slidstærke dæksider og en forstærket karkasse designet til at imødekomme SUV-ejerens forventninger(3). MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV vinterdæk leverer det højeste kilometertal sammenlignet med sine største konkurrenter(4)

4w 358 tire michelin pilot alpin 5 suv en us product in context signature 16 slash 9

Ægte førsteklasses præcisionshåndværk

Ud over at præstere upåklageligt skal din bil også se fantastisk ud. MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV vinterdæk har en førsteklasses finish med stilfuldt Premium Touch-design, der giver dæksiden en mørk fløjlseffekt, der forbedrer din bils design og flotte udseende lige så meget som dens funktionalitet

sans titre 1

Passer dette dæk til mit køretøj?

VILKÅR

(1) bremseevne, acceleration og manøvrering i sne – Eksterne test udført af TÜV på opdrag fra Michelin mellem januar og marts 2019 med dimensionen 235/60 R 18 107H på en AUQI Q5 2.0 TDI med CONTINENTAL WinterContact TS850P SUV, GOODYEAR UltraGrip Performance Gen-1 SUV, Nokian WR SUV 4 og PIRELLI Scorpion Winter: test af bremseevner og acceleration i sne udført med nyt dæk og dæk med en mønsterdybde på 2 mm, test af sideværts greb og manøvrering (nyt dæk).

(2) bremseevne og manøvrering på våd vej, akvaplaning – baseret på interne undersøgelser foretaget mellem november 2014 og marts 2015 for at sammenligne Pilot Alpin 5 SUV og den forrige generation Latitude Alpin LA2 i dimensionen 235/65 R 17: test af bremseevner og manøvrering på våde underlag, test af akvaplaning (længderetning og kurve).

(3) 3PMSF – MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV er godkendt til brug i sne (3PMSF-mærket). For at kunne blive 3PMSF-mærkede skal dækkene garantere et minimumsniveau for sikkerhed og mobilitet i sne.

(4) levetid – Eksterne test af levetid udført at DEKRA Test Center på opdrag fra Michelin mellem februar og april 2019 med dimensionen 235/60 R 18 107H på en Hyundai SANTA FE med CONTINENTAL WinterContact TS850P SUV, GOODYEAR UltraGrip Performance Gen-1 SUV, Nokian WR SUV 4 og PIRELLI Scorpion Winter.

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.