MICHELIN
POWER PURE SC

MICHELIN POWER PURE SC

Det er det første scooterdæk af høj kvalitet, som indeholder Two Compound teknologien (2CT), hvilket giver bedre vejgreb og gør det velegnet til sportskonkurrencer.

  • Fremragende greb på tør og våd vej 
  • Præstationer skabt til at holde
  • Godkendt af en eller flere producenter 

Hvorfor vælge MICHELIN Power Pure SC dækket?

Motorcykel Logo technologie 2ct Dæk

Fantastisk vejgreb takket være MICHELINs 2CT teknologi

2CT består af hårdere dele i midten til håndtering af hurtig acceleration og hård opbremsning samt et blødere element rundt om kanten for at øge vinklen ved sidelæn. Dette var det første scooterdæk indeholdende MICHELIN Two Compound teknologien (2CT), der oprindeligt var udviklet til ræs og top racermotorcyklerne på markedet.

Motorcykel Piktogram longevite pneu Dæk

Holdbarhed

Længere holdbarhed takket være den let rillede midte foran og bagpå dækket: MICHELIN Power Pure SC dækket indeholder mere gummi på de områder, der er udsat for flest stød.

Motorcykel Piktogram performance Dæk

Sport og racerløb

Dette dæk opretholder ydeevnen gennem hele levetiden takket være slidbanemønstret, som oprindeligt blev brugt til Michelins sportsdæk med høj ydeevne. Vores viden om brugen af gummi på racerdæk blev omsat til at skabe balance mellem vejgreb og slid.

Passer dette dæk til mit køretøj?

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.